ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Είμαστε όλοι δίπλα σου"

SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΦΗ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λόπες μπαίνει στο χειρουργείο για το γόνατο και τόσο η ΠΑΕ ΑΕΚ, όσο και οι συμπαίκτες του, έστειλαν μήνυμα στήριξης. Το επιπλέον κίνητρο των «κιτρινόμαυρων» και οι ατάκες του Πορτογάλου λίγο πριν την επέμβαση

Όσοι παρατήρησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου παραμονή του αγώνα με την Μπενφίκα, διαπίστωσαν πως είχε μια… σκιά στο βλέμμα του. Ήταν αυτή η σκιά που έριξε όχι μόνο στον Εβρίτη τεχνικό, αλλά και σ’ όλους μέσα στην ΑΕΚ, ο σοβαρός τραυματισμός του Έλντερ Λόπες.

Όλοι μέσα στην ομάδα έχουν επηρεαστεί. Και μάλιστα έχουν έρθει έτσι τα πράγματα, που ο Λόπες μπαίνει σήμερα (2/10) σ το χειρουργείο, τη μέρα που η ΑΕΚ δίνει το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Εξ ου και οι ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να είναι στο πλευρό του Πορτογάλου στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση. Όμως έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να κερδίσουν, προκειμένου να αφιερώσουν στον Λόπες τη νίκη. Άλλωστε αυτό είναι το μήνυμα που έχουν στείλει οι παίκτες της ΑΕΚ στον Πορτογάλο. Ενώ μήνυμα στήριξης έστειλε και η ΠΑΕ μέσω του λογαριασμού της στο Facebook. "Η σκέψη μας μαζί σου, σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή".

Πάντως ο Λόπες μετά το αρχικό σοκ, που του έφερε και το ξέσπασμα σε κλάματα, βρήκε ξανά και το κουράγιο του και την αυτοπεποίθηση του. Μεγάλο ρόλο σ’ αυτό έπαιξαν και οι συμπαίκτες του και το μήνυμα από τον Μελισσανίδη για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά ακόμα και οι οπαδοί που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όταν έφευγε η αποστολή για την Αθήνα.

Μάλιστα είναι χαρακτηριστικό πως ο Λόπες, στο ταξίδι της επιστροφής από την Κρήτη, έκανε και πλάκα με τους συμπαίκτες του. "Γυρίζω, κάνω την επέμβαση και μέχρι τα Χριστούγεννα μπαίνω να παίξω μπάλα" τους έλεγε, προσπαθώντας πλέον ο ίδιος να τους να ανεβάσει την ψυχολογία. Έστω και αν ο Πορτογάλος είχε ήδη καταλάβει πως δεν θα γλίτωνε την επέμβαση αλλά και την πολύμηνη απουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ