ΑΕΚ

Δεν θα τορπιλίσει τη συνάντηση ο Μελισσανίδης

Δεν θα τορπιλίσει τη συνάντηση ο Μελισσανίδης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Απέναντι στο «όχι σε όλα» του Αλαφούζου και το «ναι σε όλα» του Σαββίδη, ο Δημήτρης Μελισσανίδης στέκεται κάπου στη μέση. Σίγουρα δεν τον ενθουσιάζει μια συνάντηση με τον Μαρινάκη, αλλά δεν θα τορπιλίσει εκείνος ένα ενδεχόμενο ραντεβού των «4». Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Είναι βέβαιο ότι το τελευταίο που θα επιθυμούσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα ήταν να συνευρεθεί στον ίδιο χώρο με τον άνθρωπο τον οποίο ο ίδιος ο διοικητική ηγέτης της ΠΑΕ ΑΕΚ θεωρεί ως βασικό υπεύθυνο της κατρακύλας του ποδοσφαίρου, εν προκειμένω τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ωστόσο δεν θα είναι αυτός που θα «τορπιλίσει» τη συνάντηση των «4» στην περίπτωση κατά την οποία η ΦΙΦΑ θα επιμείνει να καθίσουν στο τραπέζι οι ισχυροί άνδρες της «BIG 4» του ελληνικού ποδόσφαιρου ώστε να υπάρξει μια ιδιωτική συζήτηση με επικεφαλής τον επιτετραμμένο της ΟΥΕΦΑ, Κωστάκη Κουτσοκούμνη.

ΚΑΜΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΘΕΣΗ

Σύμφωνα με όσα ισχύουν αυτή τη στιγμή βάσει του ρεπορτάζ μας, ουδεμία δεδομένη θέση και απόφαση του Μελισσανίδη πάνω στο θέμα αυτό υφίστανται. Εξακολουθεί να κρατάει στάση αναμονής μέχρι να δει πως θα εξελιχθεί αυτή η ιστορία καθώς διατηρεί τις επιφυλάξεις του, αλλά η στάση που τηρεί είναι ξεκάθαρα αναμονής.

Επί της ουσίας, απέναντι στο «ναι σε όλα» του Σαββίδη και το «όχι σε όλα» του Αλαφούζου, στέκεται κάπου ανάμεσα. Και αυτό που προκύπτει ως συμπέρασμα είναι ότι δεν θα είναι εκείνος που θα τινάξει στον αέρα τη συνάντηση αν οι υπόλοιποι αποφασίσουν να παραστούν. Δεν θα πει όχι μόνο και μόνο για να σταθεί απέναντι στην πιθανότητα διεξαγωγής της.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ