ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αποφόρτιση από το ντέρμπι και αναμονή στην ΑΕΚ για το Κύπελλο

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι προτεραιότητα η αποφόρτιση και η ξεκούραση μετά το εξαντλητικό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο να χρειαστεί η ΑΕΚ να δώσει ματς Κυπέλλου.

Για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, το… ποτήρι από το χθεσινό (7/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, είναι μισοάδειο. Υπό την έννοια πως όλοι τους ήθελαν να πάρουν πολλά περισσότερα από την ισοπαλία και το συζητούσαν και μετά το ματς στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ.

Άλλωστε το έδειξε και με τον τρόπο που αντέδρασαν μετά την ισοφάριση στο 90 λεπτό. Από την άλλη μεριά ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν πραγματικά περήφανος για την υπερπροσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές του από Τρίτη σε Κυριακή με τόσες απουσίες.

Ήταν όμως και «σκασμένος» ο προπονητής της ΑΕΚ για το γεγονός πως για μια ακόμα φορά, στην φάση του 94’, ένας αντίπαλος διέσχισε όλο το γήπεδο χωρίς κανείς να τον σταματήσει. Μόνο που αυτή την φορά η ΑΕΚ δεν το πλήρωσε όπως με ΠΑΟΚ και Μπενφίκα.

Αυτό που τώρα έχει σημασία για τον Ουζουνίδη, είναι η αποφόρτιση και η ξεκούραση. Τουλάχιστον όσων δεν θα φύγουν για εθνικές ομάδες. Γι αυτό έβαλε και σήμερα (8/10) προπόνηση με πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ αύριο (9/10) οι παίκτες έχουν ρεπό. Για να βγει ωστόσο το πρόγραμμα της εβδομάδας, υπάρχει μια εκκρεμότητα.

Ενδέχεται το παιχνίδι κυπέλλου με την Λαμία, το οποίο είχε αναβληθεί πριν από δυο εβδομάδες, να οριστεί για το προσεχές Σαββατοκύριακο. Άλλωστε η ΑΕΚ ήδη από τότε που υπήρξε η αναβολή, είχε διαμηνύσει πως δεν θα είχε αντίρρηση να διεξαχθεί το παιχνίδι μέσα στην διακοπή για τις εθνικές ομάδες, παρόλο που θα είχε πολλές απουσίες με διεθνείς. Επομένως ο Ουζουνίδης βρίσκεται στην… αναμονή για το πρόγραμμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ