ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Χωρίς Μπακασέτα, Κλωναρίδη και Τσιγκρίνσκι εναντίον του Άρη

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεν ξεπέρασε ο Μπακασέτας το πρόβλημα στο ισχίο και δεν θα μπορέσει να παίξει στο αυριανό (28/10) ματς της ΑΕΚ με τον Άρη. Εκτός αποστολής λόγω κόπωσης και ο Τσιγκρίνσκι με τον Κλωναρίδη.

Οι ενοχλήσεις στο ισχίο του Τάσου Μπακασέτα, που δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει την χθεσινή (26/10) προπόνηση, θα του στερήσουν και την παρουσία στο αυριανό (28/10) παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη στο Ολυμπιακό Στάδιο για την 8η αγωνιστική της Super League Σουρωτή.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός πονούσε και σήμερα (27/10). Και δεν κατάφερε να ακολουθήσει το πρόγραμμα της τελευταίας προπόνησης. Γι αυτό και ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε τον Μπακασέτα εκτός αποστολής, χωρίς να τον υπολογίζει στο αγωνιστικό πλάνο για το ματς με τον Άρη.

Επίσης, ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε εκτός αποστολής τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, λόγω κόπωσης. Ο Ουκρανός στόπερ έδειχνε καταπονημένος από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Και από την στιγμή που πλέον είναι ετοιμοπόλεμος ξανά ο Μάριος Οικονόμου, υπήρχε η δυνατότητα να πάρει ανάσες ο Τσιγκρίνσκι και να προφυλαχθεί.

Το ίδιο ισχύει και για τον Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο οποίος επίσης ήταν φορτωμένος με μεγάλη κόπωση. Και ο Ουζουνίδης αποφάσισε να τον προφυλάξει. Κατά τα άλλα, εκτός "μάχης" έμεινε ο τραυματίας Έρικ Μοράν, αλλά και ο Χρήστος Αλμπάνης που ακόμα είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ματς με τον Άρη: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Χουλτ, Γκάλο, Οικονόμου, Αϊντάρεβιτς, Άλεφ, Λαμπρόπουλος, Τσόσιτς, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Γιαννιώτας, Μάνταλος, Μπογέ, Πόνσε, Γιακουμάκης, Λιβάγια.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ