ΑΕΚ

ΑΕΚ: Χωρίς Άλεφ και με ερωτηματικό στην άμυνα

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Άλεφ έμεινε εκτός των επιλογών του Μανόλο Χιμένεθ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό. Κανονικά οι Χουλτ - Μάνταλος.

Παρότι οι τραυματισμοί άρχισαν να ξεπερνιούνται στην ΑΕΚ και ο Μανόλο Χιμένεθ έχει περισσότερες επιλογές να διαχειριστεί στο ματς με τον Παναιτωλικό ο Ισπανός άφησε εκτός τον Άλεφ. Ο Βραζιλιάνος, λοιπόν, δεν συμπεριλήφθηκε στα πλάνα οπότε θα παρακολουθήσει το παιχνίδι μαζί με τους τιμωρημένους Πόνσε - Τσόσιτς και τον λαβωμένο Τσιγκρίνσκι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο χαφ της Μπράγκα ήταν τραυματίας το προηγούμενο διάστημα, άρα δεν αποκλείεται ο Χιμένεθ να τον "έκοψε" ώστε να τον προφυλάξει για την πρώτη κόντρα με την Λαμία στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα, κανονικά μπήκαν στην αποστολή οι Μάνταλος - Χουλτ και αναμένουμε να δούμε τι θα κάνει ο Χιμένεθ ως προς τη διάταξη της Ένωσης. Αν πάει με τρεις στην άμυνα, τότε δίπλα στους Σβάρνα - Οικονόμου θα τοποθετηθεί ο Μπακακής (που με έρχεται με ματς στην πλάτη από την Εθνική), διαφορετικά ο Σβάρνας θα παίξει για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα σε δυάδα στα μετόπισθεν και πιθανόν ο "τούρμπο" να πάρει... ρεπό, να αγωνιστούν ο Γκάλο με τον Χουλτ στις άκρες, και να τον δούμε ξανά με τη Λαμία.

Αναλυτικά η αποστολή: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Χουλτ, Σβάρνας, Γιαννούτσος, Κρστιτσιτς, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Μπογέ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ