ΑΕΚ

Χιμένεθ, ο "βασιλιάς" των προκρίσεων με 10/10!

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει χτίσει μία φοβερή παράδοση σε νοκ - άουτ αναμετρήσεις στο Κύπελλο. Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει χάσει πότε πρόκριση ως προπονητής της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ επικράτησε του Ατρομήτου στο Περιστέρι με 1-0 και απόψε στο ΟΑΚΑ (19:30) θα επιχειρήσει να διατηρήσει το προβάδισμά της και να προκριθεί στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Από την άλλη, οι Περιστεριώτες εκτός του ότι πρέπει να καλύψουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα από το πρώτο παιχνίδι, έχουν και μία σπουδαία παράδοση να καταρρίψουν... Ποια είναι αυτή;

Πρόκειται για τον Μανόλο Χιμένεθ ο οποίος από τότε που έχει έρθει στην πατρίδα μας μετράει 10 στις 10 προκρίσεις στο θεσμό. Συγκεκριμένα, το 2010 - 2011 απέκλεισε Πανθρακικό, Λάρισα, Παναθηναϊκό, ΠΑΟΚ και στον τελικό πήρε την κούπα από τον Ατρόμητο.

Το 2016 - 2017 προσπέρασε τα εμπόδια των Λεβαδειακού, Πλατανιά, Ολυμπιακού χωρίς όμως να κατακτήσει τον τίτλο, καθώς ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στο φινάλε, όπως και πέρυσι άλλωστε που απέκλεισε κατά σειρά Παναιτωλικό, Ολυμπιακό, ΑΕΛ όμως έχασε από τους "ασπρόμαυρους" το νταμπλ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ