ΑΕΚ

ΑΕΚ: Βλέπει Λούνα

ΑΕΚ: Βλέπει Λούνα

Η ΑΕΚ εξετάζει σύμφωνα με πληροφορίες την περίπτωση του 29χρονου Ισπανού αριστερού μπακ, Αντόνιο Λούνα, για την ενίσχυσή της. Ο ρόλος της Λεβάντε.

Η ενίσχυση στο αριστερό άκρο είναι δεδομένο ότι αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ καθώς μετά από την αποχώρηση του Νίκλας Χουλτ, έχει μείνει μόνο με τον Έλντερ Λόπες στη συγκεκριμένη θέση.

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr είναι του Αντόνιο Λούνα. Ο 29χρονος Ισπανός αριστερός μπακ χαίρει της εκτίμησης του τεχνικού επιτελείου της Ένωσης.

Αγωνίστηκε αυτή τη σεζόν στη δεύτερη ισπανική κατηγορία (Segunda) με τη φανέλα της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ανήκει, ωστόσο, στη Λεβάντε, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν τον υπολογίζει για την πρώτη ομάδα και εξετάζει να ανάψει το "πράσινο φως" για την απόδεσμευσή του.

Αυτή είναι η εξέλιξη που περιμένει και η ΑΕΚ για να προχωρήσει. Ο Λούνα γεννήθηκε στο Σον Σερβέρα των Βαλεαρίδων Νήσων και ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της Σεβίλλης.

Το 2010 προβιβάστηκε στην πρώτη ομάδα των Ανδαλουσιάνων, από τους οποίους παραχωρήθηκε κατά σειρά δανεικός σε Αλμερία και Μαγιόρκα.

Το 2013 πήγε στην Αγγλία για την Άστον Βίλα. Στο Μπέρμιγχαμ έμεινε μέχρι το 2015, ενώ μεσολάβησαν οι δανεισμοί στις ιταλικές, Βερόνα και Σπέτσια.

Ακολούθησε το φύλλο πορείας για τη Χώρα των Βάσκων προκειμένου να φορέσει τη φανέλα της Έιμπαρ. Από το 2017 ανήκει στη Λεβάντε. Την τρέχουσα σεζόν αγωνίστηκε σε 21 ματς με τη φανέλα της Ράγιο στο πρωτάθλημα και σε τρία στο Copa del Rey.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ