ΑΕΚ

ΑΕΚ: Τρεις μήνες εκτός ο Γαλανόπουλος

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το πρωί της Παρασκευής (27/12) ο Κώστας Γαλανόπουλος υποβλήθηκε σε επέμβαση αποκατάστασης της ζημιάς που έχει υποστεί στον δεξιό αστράγαλο και η επιστροφή του υπολογίζεται σε τρεις μήνες.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος τραυματίστηκε στο παιχνίδι της ΑΕΚ απέναντι στον Αστέρα και όπως διαπιστώθηκε, έχει υποστεί βλάβη στο χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού. Ο διεθνής μέσος είχε αποχωρήσει στο 56' του αγώνα με τους Αρκάδες, και αφού υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, διαπιστώθηκε το μέγεθος του προβλήματος.

Το πρωί της Παρασκευής (27/12) πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα.

Αυτή βέβαια θα αργήσει αφού ο χρόνος της επιστροφής του αναμένεται περίπου στους τρεις μήνες.

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση: "Με απόλυτη επιτυχία ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, Κώστας Γαλανόπουλος, υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση στον χόνδρο του αστραγάλου του δεξιού του ποδιού από τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ της ΑΕΚ, κ. Παντελή Νικολάου στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών.

Ευχές από όλη την κιτρινόμαυρη οικογένεια στον διεθνή άσο της ομάδας μας για ταχεία ανάρρωση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους!"

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ