ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Το πρώτο μέλημα του Ουζουνίδη

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζουνίδης βάζει τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ άμεσα στην… επόμενη μέρα με την Μπάγερν και έχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για το διήμερο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ

Όλο αυτό που έζησε συνολικά ο οργανισμός της ΑΕΚ την Τρίτη (23/10) το βράδυ στο ΟΑΚΑ και στο ματς με την Μπάγερν, ήταν σημαντικό. Για περισσότερους από έναν λόγους. Και υπάρχουν πολλά που μπορεί να κρατήσει, παρά την ήττα. Ωστόσο, για τον Μαρίνο Ουζουνίδη, η επόμενη μέρα για την ΑΕΚ δεν έχει έρθει μόνο... ημερολογιακά.

Αυτό που μετράει περισσότερο από κάθε τι άλλο, για τον τεχνικό της Ένωσης, είναι να αφήσουν οι παίκτες του την γιορτή με την Μπάγερν και να προετοιμαστούν για τη συνέχεια. Και το πρώτο μέλημα του Ουζουνίδη, είναι να γίνει σωστή αποκατάσταση των ποδοσφαιριστών, προκειμένου να ανακτήσουν δυνάμεις μετά την υπερπροσπάθεια με την Μπάγερν.

Οι "κιτρινόμαυροι" μόχθησαν και έτρεξαν πολύ στο παιχνίδι με τους Βαυαρούς. Όπως διαβάσατε μάλιστα στο Sport24.gr, έκαναν περισσότερα χιλιόμετρα μέσα στο γήπεδο, από τους παίκτες της Μπάγερν. Και αυτό το «να μην μπορούμε μετά το ματς να περπατήσουμε», που είχε πει ο Ουζουνίδης, το έκαναν πράξη.

Όμως απ’ όλο αυτό, θα πρέπει να συνέλθουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, καθώς υπάρχει ματς με τον Άρη στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (28/10). Εξ ου και για σήμερα (24/10) ο Ουζουνίδης έχει βάλει προπόνηση στα Σπάτα για να ακολουθήσουν οι παίκτες ένα πρόγραμμα αποκατάστασης. Ωστόσο για αύριο (25/10) έχει προγραμματίσει ρεπό ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Όπως είχε δώσει ρεπό στους παίκτες του και μετά το ματς με την Μπενφίκα, παρόλο που ακολουθούσε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκείνο που θέλει ο Ουζουνίδης, είναι αυτό το διήμερο, να μπορέσουν οι ποδοσφαιριστές του να αποφορτιστούν όσο το δυνατόν περισσότερο. Τόσο ψυχολογικά, όσο και σωματικά.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ