ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Το "ιδιαίτερο" μήνυμα του Ουζουνίδη

CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÁÅÊ - ÌÐÁÃÅÑÍ ÌÏÍÁ×ÏÕ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ουζούνιδης θέλησε να δώσει ένα και ιδιαίτερο μήνυμα στους παίκτες της ΑΕΚ, λίγο πριν την επανέναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Έτσι κι αλλιώς για την ΑΕΚ, η νίκη το Σάββατο (24/11) στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού, θα ήταν εκ των ων ουκ άνευ. Πολύ περισσότερο τώρα, που η Ένωση προέρχεται από δυο στραβοπατήματα και απέχει εννέα βαθμούς από την κορυφή.

Επομένως, θα ήταν μάλλον περιττό να ζητήσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης από τους παίκτες του να πάρουν το ματς με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο.

Όμως ο τεχνικός της ΑΕΚ, στην πρώτη… σύναξη για προπόνηση που έγινε στα Σπάτα μετά το διήμερο ρεπό και μετά την επιστροφή των πέντε εκ των έξι διεθνών, έδωσε ένα "ιδιαίτερο" μήνυμα.

Εκείνο που ο Ουζουνίδης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, ήταν να βγάζουν πλέον και στα παιχνίδια (και σε μεγαλύτερη διάρκεια), τη δουλειά που κάνουν στις προπονήσεις.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ θεωρεί πως οι παίκτες του έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους. Ειδικά στα δυο τελευταία ματς, στα οποία δεν έβγαλαν τίποτα μέσα στο γήπεδο, εξ όσων είχαν δουλέψει στις προπονήσεις.

Και έτσι πήγε επί της ουσίας χαμένη, λόγω εικόνας και αποτελέσματος, η σκληρή δουλειά που είχαν κάνει οι παίκτες του. Κάτι που ο Ουζουνίδης δεν θέλει να επαναληφθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ