ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Θα το "παλέψει" για το ντέρμπι με Παναθηναϊκό ο Μπακασέτας

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Δεν προπονήθηκε ούτε την Δευτέρα (29/10) ο Μπακασέτας και έχει μοιρασμένες πιθανότητες να είναι έτοιμος για το ντέρμπι του Σαββάτου (3/11) με τον Παναθηναϊκό. Έτοιμοι Γιακουμάκης και Μοράν για το κύπελλο

Μπορεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης να είχε παράπονα από τους παίκτες του για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου στο ματς με τον Άρη και μάλιστα να τα εξέφρασε και στην ανάπαυλα με έντονο τρόπο. Όμως συνολικά απ’ όσα είδε ο τεχνικός της ΑΕΚ στο χθεσινό (28/10) και κυρίως από το αποτέλεσμα, ήταν απολύτως ικανοποιημένος.

Πλέον το βλέμμα του Ουζουνίδη στρέφεται στο ντέρμπι του Σαββάτου (3/11) με τον Παναθηναϊκό, παρόλο που μεσολαβεί ματς κυπέλλου την Τετάρτη (31/10) στην Λάρισα με τον Απόλλωνα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ σχεδόν υποχρεωτικά άρχισε ήδη να σκέφτεται το ματς με τους «πράσινους», καθώς υπάρχει αγωνία για την παρουσία του Τάσου Μπακασέτα.

Ο διεθνής μεσοεπιθετικός, που υποφέρει από ενοχλήσεις στο ισχίο, δεν προπονήθηκε κανονικά ούτε και σήμερα (29/10). Έκανε μόνο θεραπεία, αλλά και ατομικό πρόγραμμα. Βεβαίως ο Μπακασέτας θα το παλέψει προκειμένου να προλάβει να είναιέτοιμος για το παιχνίδι του Σαββάτου. Ωστόσο ακόμα δεν είναι βέβαιο πως θα μπορέσει εγκαίρως να επιστρέψει σε φουλ ρυθμούς προπονήσεων. Είναι κάτι που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

Κατά τα άλλα, τόσο ο Έρικ Μοράν, όσο και ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος είχε ανεβάσει χθες υψηλό πυρετό, μπήκαν κανονικά σήμερα στο πρόγραμμα της προπόνησης. Και ειδικά ο Έλληνας φορ, είναι δεδομένο πως θα βρίσκεται στην αποστολή και στην ενδεκάδα του αυριανού παιχνιδιού κυπέλλου στην Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ