ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Θα μειώσουμε την ποινή"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ θα προχωρήσει σε έφεση για την ποινή οκτώ μηνών στέρησης εισόδου στα γήπεδο του Δημήτρη Μελισσανίδη, αλλά και για τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών.

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ στο άκουσμα των ποινών που της επιβλήθηκαν για όσα συνέβησαν στον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με τον Άρη, κυρίως όμως σε αυτή των 8 μηνών στέρησης από Δημήτρη Μελισσανίδη, του δικαιώματος να πηγαίνει στο γήπεδο. « Φυσικά και θα κάνουμε έφεση, τόσο για τις δύο αγωνιστικές όσο και για την ποινή του Μελισσανίδη» ήταν η αντίδραση της Ένωσης.

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ έχει τιμωρηθεί με έξι μήνες για το συμβάν με το διαιτητή, και επιπλέον δύο μήνες για την είσοδό του στα αποδυτήρια των διαιτητών, ενώ απαλλάχθηκε των κατηγοριών για επεισόδιο με τον διοικητική ηγέτη του Άρη, κ. Καρυπίδη. Στην Ένωση εκτιμούν ότι το δεύτερο κομμάτι της τιμωρίας εύκολα καταρρίπτεται, καθώς μπορεί να αποδειχθεί ότι ουδέποτε μπήκε στο χώρο αποδυτηρίων των διαιτητών.

Το νομικό επιτελείο της ΠΑΕ μελετά ήδη την απόφαση για να ετοιμάσει την έφεση, σε κάθε περίπτωση πάντως, όποια ποινή κι αν είναι η τελική, αυτή τρέχει από σήμερα, κάτι που σημαίνει ότι ένα σημαντικό κομμάτι της θα... «φαγωθεί» μέσα στην καραντίνα.

Αυτό που έχει ενοχλήσει περισσότερο τους ανθρώπους της ΑΕΚ, είναι οι επιπλέον δύο μήνες τιμωρίας στον Μελισσανίδη, καθώς δεν προκύπτει από κάποια έκθεση ότι βρέθηκε στα αποδυτήρια των διαιτητών, αντιθέτως, όλες οι σχετικές αναφέρουν ότι τα όποια συμβάντα, κατεγράφησαν στη φυσούνα και στους διαδρόμους μετά από αυτήν.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ