ΑΕΚ

ΑΕΚ: Συνάντηση Λυμπερόπουλου με Άρνεσεν, τι ισχύει για Βράνιες

ΑΕΚ: Συνάντηση Λυμπερόπουλου με Άρνεσεν, τι ισχύει για Βράνιες

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος συναντήθηκε στο Βέλγιο με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ και νυν της Άντερλεχτ, Φρανκ Άρνεσεν. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ για την περίπτωση επιστροφής του Βράνιες.

Ταξίδι στο Βέλγιο πραγματοποίησε ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος και όπως αναμενόταν φούντωσαν τα σενάρια προσέγγισης στην Άντερλεχτ για την επιστροφή του Ογκνιέν Βράνιες στην Ένωση.

Από τα γραφεία του Αμαρουσίου, πάντως, το θέμα Βράνιες για την ώρα το κρατούν χαμηλά. Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο "Λύμπε" επισκέφθηκε τα κεντρικά της Άντερλεχτ και συναντήθηκε με τον ομόλογό του Φρανκ Άρνεσεν, πρώην τεχνικό διευθυντή του ΠΑΟΚ μεταξύ άλλων.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν. Σαφώς, δεν μπορεί να αποκλειστεί το γεγονός ότι τα είπαν και για τον Βόσνιο, αλλά από την ΑΕΚ σημειώνουν ότι ο Λυμπερόπουλος δεν πήγε στο Βέλγιο συγκεκριμένα για τον Βράνιες ή για να διαπραγματευτεί τον τρόπο της ενδεχόμενης επιστροφής του στο σύνολο του Χιμένεθ.

Γενικά, πάντως, οι "κιτρινόμαυροι" παρουσιάζουν ως κεντρικό θέμα της συνάντησης του Λυμπερόπουλου με τον Άρνεσεν ως μία γνωριμία για μελλοντική συνεργασία σε πολλά ζητήματα. Το ταξίδι αυτό στο Βέλγιο του τεχνικού διευθυντή της Ένωσης παρομοιάζεται με εκείνο που είχε κάνει στην Αγγλία για επαφές με ανθρώπους της Μάντσεστερ Σίτι.

Υπενθυμίζουμε πως ο Βράνιες είναι "εξόριστος" στη δεύτερη ομάδα των "μωβ", δεν υπολογίζεται ενώ το κλαμπ είχε πληρώσει για εκείνον 3,2 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι και στον ίδιο έχει κάνει συμβόλαιο μέχρι το 2022 με απολαβές που ξεπερνούν τις 800.000 ευρώ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ