ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Πρώτα το ματς, μετά όλα τα άλλα"

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΡΙΕΚΑ - ΑΕΚ / EUROPA LEAGUE / RIJEKA - AEK / ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στην ΑΕΚ δεν υπήρξε ούτε εν βρασμώ μεταμεσονύχτια αντίδραση, ούτε όμως και πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ που έχει απόλυτη προτεραιότητα, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν θα υπάρξει αντίδραση

Έτσι κι αλλιώς για την ΑΕΚ, ακόμα και πριν καν ταξιδέψει στην Θεσσαλονίκη, το βασικό ήταν να μείνουν άπαντες συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και χωρίς να παρασυρθούν από οτιδήποτε συμβαίνει γύρω. Την ίδια στάση κράτησαν και μετά τα μεσάνυχτα του Σαββάτου (10/3), όταν βγήκε η απόφαση της επιτροπής εφέσεων.

Κι όπως ήδη διαβάσατε στο Sport24.gr, δεν υπήρχε πρόθεση για καμία… νυχτερινή και εν βρασμώ αντίδραση. Η ίδια λογική επικρατεί στην ΑΕΚ και τώρα, λίγες ώρες πριν από την σέντρα του ματς στην Τούμπα. "Δεν θέλουμε να υπάρξει κανένας αποπροσανατολισμός, λίγες ώρες πριν από τέτοιο ματς", έλεγε υψηλόβαθμο στέλεχος της ΠΑΕ.

Προφανώς αυτό δεν σημαίνει πως στην ΑΕΚ σφυρίζουν αδιάφορα γι’ αυτή την απόφαση της επιτροπής εφέσεων. Ήδη από χθες το βράδυ έλεγαν πως είναι "ασύλληπτη". Όπως όμως λένε χαρακτηριστικά, "υπάρχει για όλα ο κατάλληλος χρόνος". Είναι δεδομένο πως στην ΑΕΚ ούτε είναι αδιάφοροι, ούτε το παίζουν υπεράνω.

Όμως οποιαδήποτε αντίδραση, αν υπάρξει, θα έρθει μόλις θα έχει περάσει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Για την ΑΕΚ το μόνο που αυτή την στιγμή έχει σημασία, είναι να πάνε οι παίκτες απολύτως συγκεντρωμένοι, για να πάρουν τη νίκη. Άλλωστε αυτά είναι και τα μηνύματα που λαμβάνουν από τον κόσμο στο ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, ήδη από νωρίς το πρωί.

Photo Credits: Eurokinissι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Καμία άμεση αντίδραση από την ΑΕΚ
Τσιάρτας: "Σε 10 ώρες τετραγωνίστηκε ο κύκλος"
Κυριάκος: "Είναι και δίκαιο και ηθικό"
Έργα και ημέρες του δικαστή Σκουτέρη
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ