ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Πρόταση για Πέτερσον στη Χεράκλες"

ΑΕΚ: "Πρόταση για Πέτερσον στη Χεράκλες"

Η ΑΕΚ έχει κάνει πρόταση στη Χεράκλες, σύμφωνα με τα σουηδικά ΜΜΕ, για τον 24χρονο εξτρέμ, Κρίστοφερ Πέτερσον, ο οποίος πέρασε χωρίς να καταγράψει επίσημη συμμετοχή κι από τη Λίβερπουλ.

Άλλον έναν ακόμη παίκτη από τη Σουηδία φέρουν ως μεταγραφικό στόχο της ΑΕΚ τα ΜΜΕ της σκανδιναβικής χώρας. Μετά τους χαφ, προέκυψε και εξτρέμ.

Η "Aftonbladet" υποστηρίζει σε δημοσίευμά της ότι η ΑΕΚ κατέθεσε πρόταση στην ολλανδική, Χεράκλες, για τον Κρίστοφερ Πέτερσον. Μάλιστα, όπως υποστηρίζεται στο εν λόγω δημοσίευμα, οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Ένωση και την ομάδα της Eredivisie βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ο ατζέντης του, ωστόσο, αρνήθηκε να σχολιάσει κάτι: "Υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για τον Κρίστοφερ, αλλά δεν θέλω να πω κάτι". Ωστόσο, εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι μπαίνει στο τραπέζι θέμα εξτρέμ, από τη στιγμή που προτεραιότητα του "Δικέφαλου" είναι η θέση του χαφ.

Ο Πέτερσον γεννήθηκε στο Γκέτεμποργκ κι από μικρή ηλικία έφυγε από τη Σουηδία για να πάει στη Λίβερπουλ. Στους "ρεντς" δεν κατάφερε να βρει χώρο και χρόνο - δεν είχε συμμετοχή σε επίσημο ματς, αλλά στα φιλικά προετοιμασίας με την πρώτη ομάδα το 2014 (2 γκολ) - κι έτσι δόθηκε δανεικός στην Τρανμίρ. Το 2014 τον απέκτησε η Ουτρέχτη, στην οποία έμεινε μέχρι το 2017 μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Ρόντα.

Από πέρυσι ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Χεράκλες, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019 (υπάρχει οψιόν ανανέωσης για ένα ακόμη χρόνο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ