ΑΕΚ

Η ΑΕΚ πάει για χειρότερη πρωταθλήτρια όλων των εποχών

Η ΑΕΚ πάει για χειρότερη πρωταθλήτρια όλων των εποχών

Η ΑΕΚ είναι χωρίς νίκη τις δύο τελευταίες αγωνιστικές και κινδυνεύει να ισοφαρίσει ή και να ξεπεράσει τη χειρότερη επίδοση πρωταθλήτριας που της ανήκει από το μακρινό 1994-95.

Η κακή αγωνιστική εικόνα και το -3 λόγω τιμωρίας, έχουν φέρει την ΑΕΚ να βρίσκεται στην 3η θέση του πρωταθλήματος της Super League με 20 βαθμούς διαφορά από τον ΠΑΟΚ. Εάν οι "ασπρόμαυροι" δεν χάσουν πόντους και η Ένωση δεν ανεβάσει την απόδοσή της τότε η ομάδα του Χιμένεθ θα έρθει αντιμέτωπη με τον "εφιάλτη" της σεζόν 1994 - 1995.

Η ΑΕΚ δεν έχει νικήσει τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Άρη και Παναθηναϊκό και στις μνήμες όσων θυμούνται καλά τα τεκταινόμενα στο ελληνικό πρωτάθλημα ήρθε η χρονιά που προαναφέραμε...

Στο πρωτάθλημα του 1994-95, οι "κιτρινόμαυροι" άρχισαν την πορεία τους ως πρωταθλητές, αλλά τερμάτισαν στην 5η θέση με 62 βαθμούς, ενώ ο πρωτοπόρος Παναθηναϊκός συγκέντρωσε 83. Αυτοί οι 21 βαθμοί απόστασης από την κορυφή έχουν γραφτεί στην ιστορία ως η χειρότερη επίδοση πρωταθλήτριας στα χρόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στη χώρα μας!

Έξι στροφές πριν από το τέλος του φετινού πρωταθλήματος, η ΑΕΚ βρίσκεται στο -20 από την κορυφή και "φλερτάρει" να ισοφαρίσει ή να καρπωθεί χειρότερη επίδοση από τη φουρνιά που είχε κατακτήσει τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ