ΑΕΚ

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Μάνταλο

ΑΕΚ: Πειθαρχική δίωξη στον Μάνταλο

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία τον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ (VIDEO).

Την Πέμπτη (7/2) ο αρχηγός της ΑΕΚ, Πέτρος Μάνταλος θα απολογηθεί στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο για τον πανηγυρισμό του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ:

Η ανακοίνωση της Super League:

Tο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο κάλεσε σε απολογία για την Πέμπτη 7-2-2019 και ώρα 13:00 τον ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ ΑΕΚ Πέτρο Μάνταλο, σε συνέχεια πειθαρχικής δίωξης του υπευθύνου ασκήσεως διώξεως ποδοσφαιρικών αδικημάτων.

" Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 6936/6-2-2019 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 7-2-2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο."

Υπενθυμίζουμε πως ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου ζήτησε το video του αγώνα για να εξετάσει αν ο πανηγυρισμός του 27χρονου εμπίπτει σε " ...ανάρμοστη διαγωγή σε ποδοσφαιριστές, αξιωματούχους αγώνα, αξιωματούχους ομάδας ή θεατές..."

Αξίζει να σημειωθεί πως βάσει του ίδιου άρθρου είχαν τιμωρηθεί με μία αγωνιστική, στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης και ο Κώστας Φορτούνης. Από εδώ και πέρα μένει να δούμε σε ποιο ματς θα εκτίσει ο Μάνταλος, με τα σενάρια να είναι δύο εφόσον βγει η άμεσα η απόφαση: Ή δεν θα παίξει με τον Ατρόμητο στο Κύπελλο ή με τον ΟΦΗ την Κυριακή (10/2).

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ