ΑΕΚ

AEK: Παραιτείται από την προσφυγή στο CAS για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό

ΟΑΚΑ--ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ--ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-----ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΑ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI
ΟΑΚΑ--ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ--ΑΕΚ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-----ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΓΩΝΑ--ΦΩΤΟ ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI EUROKINISSI

Η διοίκηση της ΑΕΚ αποφάσισε να παραιτηθεί από την εκδίκαση της υπόθεσης στο CAS για τη μείωση της ποινής της αφαίρεσης 3 βαθμών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω επεισοδίων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης ήταν προγραμματισμένη από το CAS η εκδίκαση της υπόθεσης με την αφαίρεση τριών βαθμών από την ΑΕΚ, για τα επεισόδια των οπαδών της με την αστυνομία έξω από το ΟΑΚΑ στο πλαίσιο του ντέρμπι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό πριν μερικούς μήνες.

Η εκδίκαση όμως αυτή δεν θα λάβει τελικά χώρα και η αιτία είνα η απόφαση της διοίκησης της Ένωσης να μην υπερασπιστεί την προσφυγή ελέω της υπερασπιστικής γραμμής που τήρησε στα επεισόδια με τον Άγιαξ.

Εκεί, είχε αποδεχτεί τις ευθύνες που της αναλογούσαν και είχε ζητήσει να υπάρξει επιείκια από πλευράς UEFA, δίνοντας υποσχέσεις για καλύτερη συμπεριφορά στο άμεσο μέλλον, με τους "κιτρινόμαυρους" να κρίνουν πως κάτι τέτοιο συνεπάγεται και με την αποδοχή της απόφασης για τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό.

Ναι μεν είχε πιθανότητες δικαίωσης, ωστόσο η ΑΕΚ επέλεξε να μην υποστηρίξει την έφεσή της στο CAS (δικαστήριο συνδεδεμένο με την UEFA), έχοντας μάλιστα υπόψη ότι ακόμα και αν της επιστρέφονταν οι βαθμοί αυτό δεν θα επηρέαζε ούτε στο ελάχιστο τη βαθμολογική της κατάταξη στη Super League.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ