ΑΕΚ

Το εντυπωσιακό ρεκόρ του Γκάλο στα ματς με τον ΠΑΟΚ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ 2018 / ΑΕΚ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γκάλο ετοιμάζεται να ξεκινήσει βασικός και στο κυριακάτικο (3/2) ματς στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Βραζιλιάνος ακραίος της ΑΕΚ έχει ήδη κάνει το δικό του εντυπωσιακό ρεκόρ απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Είναι αλήθεια πως από τότε που η ΑΕΚ επέστρεψε από την μεγάλη περιπέτεια των μικρότερων κατηγοριών, σχεδόν κάθε σεζόν βρίσκει τον ΠΑΟΚ ως αντίπαλο στις "μάχες" για τους στόχους και τους τίτλους που διεκδικεί. Τον βρήκε δυο φορές σε τελικούς κυπέλλου, τον βρήκε δυο φορές σε παιχνίδια για τα playoffs, τον βρήκε και στην μάχη για την κατάκτηση του περυσινού πρωταθλήματος.

Με δεδομένο πως η ΑΕΚ όλα αυτά τα χρόνια έχει μια σταθερή βάση κορμού, υπάρχουν πολλοί παίκτες και από το τωρινό ρόστερ, που ξέρουν πολύ καλά από παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ. Όμως υπάρχει μόνο ένας ποδοσφαιριστής της Ένωσης, που δεν έχει χάσει ούτε ένα ματς, απέναντι στον κυριακάτικο αντίπαλο.

Ο Ροντρίγκο Γκάλο, από την επιστροφή της ΑΕΚ στη Superleague και μετά, έχει αγωνιστεί σ' όλα τα παιχνίδια απέναντι στον ΠΑΟΚ. Τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο. Συνολικά 13 ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, έχει ήδη στα πόδια του ο Βραζιλιάνος ακραίος. Και την Κυριακή (3/2) που θα ξεκινήσει και πάλι βασικός, θα παίξει το 14ο.

Την σεζόν 2015-16, η ΑΕΚ βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά της τέσσερις φορές. Δυο για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος και δυο για τα play off. Ο Γκάλο έπαιξε και στα τέσσερα ματς και μάλιστα βασικός και 90άλεπτο. Την επόμενη σεζόν, οι συναντήσεις της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ, έγιναν πέντε, διότι προστέθηκε και ο τελικός του Κυπέλλου.

Ο Γκάλο ήταν βασικός και με 90άλεπτο στα τέσσερα απ' αυτά τα ματς. Και μόνο στο παιχνίδι των playoffs στο ΟΑΚΑ, ο Βραζιλιάνος δεν είχε ξεκινήσει στην ενδεκάδα και είχε μπει ως αλλαγή. Όσο για την περυσινή σεζόν, η ΑΕΚ βρήκε τον ΠΑΟΚ μπροστά της, τρεις φορές. Δυο στο πρωτάθλημα και μια στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Γκάλο έπαιξε βασικός και στα δυο ματς στο πρωτάθλημα αλλά μπήκε ως αλλαγή στον τελικό. Και φέτος ο Βραζιλιάνος έπαιξε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή, στο ματς του πρώτου γύρου στην Τούμπα.

Επίσης ο Γκάλο όχι απλώς έχει παίξει σ' όλα τα ματς απέναντι στον ΠΑΟΚ, αλλά και από διαφορετικές θέσεις. Έχει αγωνιστεί και ως δεξί μπακ, αλλά και ως δεξί εξτρέμ. Και στο κυριακάτικο παιχνίδι, θα πάρει πιθανότατα έναν ρόλο που θα καλύπτει ολόκληρη την δεξιά πλευρά.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ