ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Σφαξιάν για Χνιντ

ΑΕΚ: Οριστική συμφωνία με Σφαξιάν για Χνιντ

Η ΑΕΚ έφθασε σε οριστική συμφωνία με τη Σφαξιάν για τον Νασίμ Χνιντ και αναμένεται εντός της Πέμπτης (20/8) να ανακοινώσει την απόκτηση του 23χρονου Τυνήσιου διεθνή κεντρικού αμυντικού.

Ήταν μια μεταγραφή που πέρασε από χίλια κύματα. Η ΑΕΚ αρχικά είχε συμφωνήσει με τη Σφαξιάν, ο Νασίμ Χνιντ ήλθε στην Αθήνα, πέρασε από ιατρικά, αλλά ξαφνικά η ομάδα της Τυνησίας ανέβασε τις απαιτήσεις της.

Η περίπτωση του 23χρονου Τυνήσιου διεθνή κεντρικού αμυντικού είχε αίσιο τέλος για την Ένωση, η οποία έφθασε σε πλήρης και οριστική συμφωνία με τη Σφαξιάν και αναμένεται εντός της Πέμπτης (20/8) να ανακοινώσει την απόκτηση του παίκτη.

"Εγώ παίζω μπάλα πρώτα με την καρδιά και μετά με τα πόδια και είχα πάρει την απόφαση μου", ήταν η πρώτη αντίδραση του Χνιντ μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

Ο Χνιντ είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 1997 και είναι διεθνής με την U23 της χώρας του. Φέτος μέτρησε 16 συμμετοχές με την ομάδα του από τις οποίες οι 14 στο πρωτάθλημα και δύο στο κύπελλο, όλες ως βασικός.

Από τη σεζόν 2018-19 είναι στο βασικό ροτέσιον της ομάδας του ενώ έχει πετύχει και ένα γκολ. Συνολικά μετρά 53 συμμετοχές από τις οποίες οι 51 ως βασικός και ένα γκολ.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ