ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός 1-1: Η κριτική των γηπεδούχων

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr αξιολογεί την απόδοση των παικτών της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που έληξε ισόπαλο 1-1.

Η ΑΕΚ παρά τα προβλήματα της, τ ο πάλεψε μέχρι τέλους το ντέρμπι και ισοφάρισε στο φινάλε τον Ολυμπιακό σε 1-1 με τον κορυφαίο παίκτη της, Τάσο Μπακασέτα.

Η κριτική των 14 ποδοσφαιριστών της Ένωσης που έριξε στο γήπεδο ο Μαρίνος Ουζουνίδης

Βασίλης Μπάρκας: Μπορεί το σουτ του Φορτούνη να ήταν πολύ τεχνικό. Όμως η αντίδραση του Μπάρκα θα μπορούσε να είναι καλύτερη. Άλλωστε ήταν στην αντίθετη γωνία. Στο 75’ κάνει μια καλή διπλή απόκρουση σε κεφαλιά του Χασάν και προβολή του Τσιμίκα.

Μιχάλης Μπακάκης: Έκανε πολλά χιλιόμετρα και στο πρώτο ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους της ΑΕΚ μαζί με τον Γκάλο. Στα ανασταλτικά του καθήκοντα ήταν άψογος. Δεν του βγήκαν τα γεμίσματα στην περιοχή.

Βασίλης Λαμπρόπουλος: Ήταν από τους πιο φρέσκους παίκτες της ΑΕΚ και αυτό φαινόταν στον τρόπο παιχνιδιού. Σωστός και ουσιαστικός, την δουλειά του την έκανε χωρίς προβλήματα στην άμυνα της ΑΕΚ, καθώς έχασε ελάχιστες μονομαχίες.

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι: Σε γενικές γραμμές, έκανε μια ισορροπημένη εμφάνιση. Κρατούσε σωστά την θέση του στην άμυνα. Ενώ προσπαθούσε και με την μπάλα στα πόδια να κάνει παιχνίδι από τα μετόπισθεν. Έχασε τον Χασάν στην φάση του δοκαριού.

Νίκλας Χουλτ: Ο Σουηδός είχε πολλές δυνάμεις και έκανε πολλές κούρσες από την αριστερή πλευρά. Δεν ήταν τόσο αποτελεσματικός όσο με την Μπενφίκα. Αλλά το πάλεψε πολύ και στο επιθετικό κομμάτι από την πλευρά του.

Αντρέ Σιμόες: Ένα ακόμα ματς που ο Πορτογάλος χαφ δεν ήταν και στα καλύτερα του. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν σωστός ανασταλτικά, αλλά με λάθη όταν είχε την μπάλα στα πόδια του. Στο δεύτερο ημίχρονο έδειχνε απλώς να τρέχει για να καλύψει χώρους.

Κώστας Γαλανόπουλος: Είχε εντολή να παίζει πάνω στον Φορτούνη και στο πρώτο ημίχρονο είχε καταφέρει να τον βγάλει εκτός παιχνιδιού. Όμως τον έχασε στην φάση του γκολ του Ολυμπιακού. Δεν βοήθησε στο δημιουργικό κομμάτι.

Τάσος Μπακασέτας: Ο κορυφαίος της ΑΕΚ.Έπαιξε για πρώτη φορά στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Και ήταν ξεκάθαρο πως τον δυσκόλευε πολύ, καθώς δεν μπορούσε να κάνει κίνηση προς τον άξονα και να εκτελέσει. Ωστόσο ήταν από τους πιο μαχητικούς παίκτες της ΑΕΚ. Είχε το δοκάρι στο 21λεπτό και γενικώς κυνήγησε πολύ όλες τις φάσεις και στο τέλος δικαιώθηκε με το όμορφο γκολ που πέτυχε.

Βίκτωρ Κλωναρίδης: Είχε την στιγμή του στο ξεκίνημα του ματς, όταν βρέθηκε στην περιοχή αλλά μέχρι να αποφασίσει αν θα σουτάρει ή όχι, τον πρόλαβε η άμυνα του Ολυμπιακού. Κατά τα άλλα, βοήθησε μόνο στο πρέσινγκ.

Ροντρίγκο Γκάλο: Από τους καλύτερους παίκτες της ΑΕΚ, ειδικά όσο έπαιζε ως εξτρέμ και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε πολλές πρωτοβουλίες, δημιούργησε πολλά ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού από την πλευρά. Όταν στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε ως μπακ, έδειχνε να μένει από δυνάμεις. Όμως έβγαλε την σέντρα για το γκολ του Μπακασέτα.

Μάρκο Λιβάγια: Στο πρώτο ημίχρονο είχε δυνάμεις, έτρεξε πολύ, πρέσαρε την άμυνα του Ολυμπιακού και έχασε μια καλή ευκαιρία στο 14’, όταν το σουτ του απέκρουσε ο Γιαννιώτης. Αντιθέτως στο δεύτερο ημίχρονο, δεν πήρε τόσες πολλές πρωτοβουλίες.

Γιώργος Γιακουμάκης: Μπήκε ως αλλαγή και βοήθησε πολύ με τις μάχες που έδωσε στην επίθεση. Προσπάθησε σε δυο φάσεις να εκτελέσει, αλλά δεν βρήκε στόχο.

Έρικ Μοράν: Μετά από πολύ καιρό επιστρατεύτηκε. Χρειάστηκε λίγο χρόνο για να μπορέσει να βρει πατήματα. Και έχασε και κάποιες μονομαχίες. Όμως όσο περνούσε η ώρα πατούσε καλύτερα. Και είχε ένα σουτ στο 80’, το οποίο πέρασε λίγο άουτ.

Λούκας Μπογέ: Παρόλο που ακόμα δεν είναι έτοιμος και φαίνεται, όταν μπήκε στο γήπεδο ως τρίτη αλλαγή, βοήθησε πολύ. Πήρε πολλές προσπάθειες πάνω του και ορισμένες εξ αυτών προκάλεσαν και ρήγματα στην άμυνα του Ολυμπιακού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ