ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι την βάζουν ξανά στο κόλπο για Ερνάνι!

Hernani of Porto controls the ball during a friendly soccer  match between German second division club of  MSV Duisburg and FC Porto Saturday, July 18, 2015 in Duisburg, western Germany. (AP Photo/Juergen Schwarz)
Hernani of Porto controls the ball during a friendly soccer match between German second division club of MSV Duisburg and FC Porto Saturday, July 18, 2015 in Duisburg, western Germany. (AP Photo/Juergen Schwarz) AP

Οι Πορτογάλοι επαναφέρουν σενάριο το οποίο συνδέει τον μεσοεπιθετικό της Πόρτο, Ερνάνι, με την ΑΕΚ. Τι είχε συμβεί κατά την περασμένη μεταγραφική περίοδο και τι μπορεί να συμβεί τώρα.

Κατά τη διάρκεια της περυσινής χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Νίκος Λυμπερόπουλος, αναζητώντας εξτρέμ με ικανότητες στο ένας εναντίον ενός και ταχύτητα, μπήκε στη διαδικασία εξέτασης της περίπτωσης του Πορτογάλου Ερνάνι.

Η υπόθεση έγινε ένα μικρό σίριαλ, ωστόσο επί της ουσίας, η Ένωση δεν έφτασε ποτέ κοντά στην απόκτηση του ποδοσφαιριστή, καθώς η Πόρτο δεν συζητούσε το δανεισμό του, ενώ για την πώλησή του αξίωνε... "παλαβομάρες". Κάτι έλεγαν για ένα ποσό κοντά στα 8.000.000 ευρώ. Για παίκτη που έπαιζε λίγο.

Φέτος ο Ερνάνι αγωνίζεται ακόμα λιγότερο, ενώ το ερχόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος. Ο πορτογαλικός Τύπος επαναφέρει το θέμα στο προσκήνιο, γράφοντας για εκ νέου ενδιαφέρον της ΑΕΚ, ίσως επειδή είναι πλέον μια περίπτωση πιο εφικτή. Ωστόσο δεν είναι και πολύ βέβαιο ότι η Ένωση θέλει να ασχοληθεί ξανά με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Ίσως και να συνιστά άνοιγμα του ποδοσφαιριστή και του ατζέντη του προς την ΑΕΚ η νέα ιστορία, που να συνδέθηκε με πρόσφατο ταξίδι του Λυμπερόπουλου στην Πορτογαλία για να "δέσει" το γλυκό. Αν βέβαια αποδειχθεί ότι πλέον είναι προσιτή λύση, δεν αποκλείεται να τον ωθήσει να ρίξει και πάλι μια ματιά.

Ο Ερνάνι παίζει λίγο και φέτος, έχει γράψει μόλις 7 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οι περισσότερες εκ των οποίων είναι ολιγόλεπτες και ως αλλαγή.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ