ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι ημερομηνίες για την πρόβα τζενεράλε της Ένωσης στο ΟΑΚΑ

SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΕΚ - ΞΑΝΘΗ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Έγιναν γνωστές οι ημερομηνίες που σχεδιάζει η ΑΕΚ να κάνει την πρόβα τζενεράλε της στο ΟΑΚΑ ενόψει των ευρωπαϊκών αναμετρήσεων.

Στις 30 ή στις 31 Ιουλίου θα παίξει η ΑΕΚ το παιχνίδι - πρόβα τζενεράλε στο Ολυμπιακό Στάδιο ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεών της. Στόχος της Ένωσης είναι να φέρει μία ευρωπαϊκή ομάδα στο συγκεκριμένο ματς.

Υπενθυμίζουμε πως οι "κιτρινόμαυροι" οπαδοί δεν μπορούν να δουν την ομάδα τους στην Ευρώπη και στα δύο εντός (εφόσον προκριθεί) εξαιτίας της τιμωρίας από τα επεισόδια στον αγώνα με τον Άγιαξ στο Champions League.

Επίσης, επί ελληνικού εδάφους, η ΑΕΚ θα παίξει στο Ολυμπιακό Στάδιο στις 20 Ιουλίου με τον Βόλο και στις 24 Ιουλίου στη Λαμία με την τοπική ομάδα. Έτσι, οι "κιτρινόμαυροι" θα συμπληρώσουν επτά φιλικά, όσα είχε ζητήσει ο Μιγκέλ Καρντόσο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας στο Κίελτσε.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ παίζει στον 3ο προκριματικό του Europa League στις 8 και 15 Αυγούστου. Και εφόσον προκριθεί στα playoffs της διοργάνωσης, τότε θ' αγωνιστεί και τις 22 και 29 Αυγούστου.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ