ΑΕΚ

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι "στέλνουν" Ιβανίλντο, διαψεύδει η Ένωση

ΑΕΚ: Οι Πορτογάλοι "στέλνουν" Ιβανίλντο, διαψεύδει η Ένωση

Δημοσίευμα από την Πορτογαλία εμπλέκει τ' όνομα της ΑΕΚ με το ποδοσφαιρικό μέλλον του 23χρονου στόπερ, Ιβανίλντο Φερνάντες που ανήκει στην Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ΑΕΚ αναζητά στόπερ και στην Πορτογαλία γίνεται αναφορά για ενδιαφέρον της προς το πρόσωπο του Ιβανίλντο Φερνάντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Ιβανίλντο είναι 23 ετών με ύψος 1,94μ. και διεθνής με τα κλιμάκια της Πορτογαλίας. Σύμφωνα, λοιπόν, με την O' Jogo, ο συγκεκριμένος παίκτης ενδιαφέρει την ΑΕΚ, όπως και την Τραμπζονσπόρ. Παράλληλα, σημειώνεται στο δημοσίευμα ότι και η ΣΠΑΛ κάλεσε τον Ιβανίλντο για να συζητήσουν το ενδεχόμενο να συνεργαστούν.

Από πλευράς Σπόρτινγκ, με την οποία έχει συμβόλαιο έως το 2022, έχει γίνει ξεκάθαρο ότι ο Μάρσελ Κάιζερ δεν τον υπολογίζει ενώ και ο ίδιος ο αριστεροπόδαρος στόπερ φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία του να ψαχτεί εκτός Πορτογαλίας. Υπενθυμίζουμε πως η Ένωση έχει ήδη δανειστεί παίκτη από τα "λιοντάρια", κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Τσίκο Ζεράλντες.

Πέρυσι, ο φερόμενος ως μεταγραφικός στόχος της ΑΕΚ είχε παίξει δανεικός στην Μορεϊρένσε και έγραψε 26 συμμετοχές και ένα γκολ, μία ασίστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις, η Ένωση το διέψευσε.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ