ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: Και οι τρεις "κομμένοι" στο δείπνο

ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΕΚ - ΑΓΙΑΞ / CHAMPIONS LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για πρώτη φορά από τότε που ξέσπασε η κρίση στην ΑΕΚ, το ποδοσφαιρικό τμήμα συγκεντρώθηκε γύρω από ένα τραπέζι και μάλιστα δεν υπήρχαν καθόλου απουσίες.

Κατά την διάρκεια της περυσινής σεζόν, το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ συγκεντρωνόντουσαν γύρω από ένα τραπέζι για ένα δείπνο μακριά από την ρουτίνα των Σπάτων και του ξενοδοχείου, συνήθως σε καλές στιγμές. Σήμερα (30/11) ήταν η πρώτη φορά που έγινε ένα τέτοιο δείπνο και αφορούσε την βελτίωση του κλίματος.

Εν μέσω της κρίσης που έχει ξεσπάσει στην ΑΕΚ, με πρωτοβουλία του Νίκου Λυμπερόπουλου, το ποδοσφαιρικό τμήμα κάθισε γύρω από ένα… τραπέζι. Σ’ ένα δείπνο ενότητας, που έδειχνε βγαλμένο από τα παλιά. Και αυτό διότι από τα τραπέζια του εστιατορίουZambriστην Κηφισιά, δεν έλειψε κανείς.

Το παρών έδωσαν και ο Τάσος Μπακασέτας και ο Αντρέ Σιμόες και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. Παρόλο που πλέον έχουν βγει από το αγωνιστικό κάδρο της ομάδας. Όμως από την οικογένεια της ΑΕΚ ακόμα δεν έχουν βγει.

Άλλωστε και οι τρεις προπονούνται κανονικά στα Σπάτα. Ενώ έδωσαν και το παρών την προηγούμενη Τρίτη (27/11) στις εξέδρες του Ολυμπιακού Σταδίου για το ματς με τον Άγιαξ. Επίσης το παρών έδωσε και ο τραυματίας Λόπες, αλλά όχι και ο Αϊντάρεβιτς που λίγο νωρίτερα είχε πάει στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ και είχε αποχαιρετήσει τον Ουζουνίδη και τους πρώην πλέον συμπαίκτες του, καθώς αναχωρεί για την Σουηδία.

Το κλίμα στο δείπνο φυσικά και δεν είχε καμία σχέση με το βαρύ των προπονήσεων μετά το Αγρίνιο και μετά τον Άγιαξ. Εξάλλου αυτό ήταν και το νόημα γι αυτή την… σύναξη. Να βρεθεί η ομάδα όλη μαζί, όπως παλιά. Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έφυγαν από το εστιατόριο περίπου στις 11.00 το βράδυ, ενώ λίγο περισσότερο έμεινε το τεχνικό τιμ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ