ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς έχουν δώσει τα χέρια"

"ΑΕΚ και Κρίστιτσιτς έχουν δώσει τα χέρια"

Το σερβικό mozzartsport.com υποστηρίζει με δημοσίευμά του ότι η ΑΕΚ τα έχει βρει σε όλα με τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Δημοσίευμα από τη Σερβία ( mozzartsport.com) κάνει λόγο για συμφωνία του Κρίστιτσιτς με την ΑΕΚ με τις δύο πλευρές να δίνουν τα χέρια όσον αφορά συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τρία χρόνια (με οψιόν ενός ακόμη έτους)! Στη γειτονική χώρα επισημαίνουν ότι το deal έκλεισε στις 500.000 ευρώ το χρόνο.

Οι Σέρβοι γράφουν, επίσης, ότι ο 28χρονος μέσος αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης που του έκανε ο Ερυθρός Αστέρας που φέρεται πως ανερχόταν στις 300.000 ευρώ το χρόνο (μέχρι το 2023).

Πλέον, το μόνο που απομένει όπως σημειώνουν στην πατρίδα του αρχηγού της ομάδας του Βελιγραδίου είναι να συμφωνήσει η διοίκηση του κλαμπ με την πρωταθλήτρια Ελλάδας. Η ΑΕΚ παρουσιάζεται πως έκανε πρόταση στους Σέρβους ύψους 250.000 ευρώ και η απάντηση ήταν αρνητική.

Για το mozzartsport.com η Ένωση μπορεί να κάνει δικό της τον Κρίστιτσιτς μ' ένα ποσό της τάξεως των 500.000 ευρώ (έστω και αν η σερβική ομάδα αξιώνει 1.000.000 ευρώ και με το συμβόλαιο να εκπνέει το καλοκαίρι του '19) και το θέμα θα ξεκαθαρίσει μια και καλή μέσα στο επόμενο 48ωρο, ενώ στον επίλογο του ρεπορτάζ αναφέρεται ότι ο ποδοσφαιριστής αυτός τη δεδομένη στιγμή είναι πιο κοντά στα Σπάτα παρά στον Ερυθρό Αστέρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ