ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Η αντεπίθεση που περίμενε καρτερικά ο σύλλογος επί 10 χρόνια"

ΑΕΚ: "Η αντεπίθεση που περίμενε καρτερικά ο σύλλογος επί 10 χρόνια"

Σαν σήμερα (07/05) η ΑΕΚ επικράτησε με 1-0 επί του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με τέρμα του Τάκη Καραγκιοζόπουλου και κατέκτησε το πρωτάθλημα της σεζόν 1988-89. (VIDEO)

Υπάρχουν ορισμένα γκολ τα οποία σημαίνουν πολλά περισσότερα για την ιστορία ενός συλλόγου και μένουν βαθιά χαραγμένα σε αυτή. Ένα τέτοιο πέτυχε σαν σήμερα στις 7 Μαΐου του 1989 ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος.

Η ΑΕΚ αντιμετώπισε στο ΟΑΚΑ τον Ολυμπιακό στην προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ο νικητής θα έπαιρνε τον τίτλο και ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος ήταν εκείνος που χάρισε τον τίτλο μετά από δέκα χρόνια στους κιτρινόμαυρους. Η ΠΑΕ ΑΕΚ στον επίσημο λογαριασμό της στο Facebook ανέβασε το βίντεο από το συγκεκριμένο γκολ και το συνόδευσε με το παρακάτω κείμενο: "Σαν σήμερα πριν από 30 χρόνια, την 7η Μαΐου του 1989, ο Ολυμπιακός του Αργύρη Σαλιαρέλη και του Ούγγρου σταρ Λάγιος Ντέταρι υποδέχθηκε στο ΟΑΚΑ την ΑΕΚ του Στράτου Γιδόπουλου και του Ντούσαν Μπάγεβιτς για την προτελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, με έπαθλο τον τίτλο. Για 83 λεπτά ο ιστορικός αγώνας, με 25.000 Ενωσίτες φιλάθλους στις εξέδρες να δίνουν τη δική τους μάχη, παραμένει χωρίς σκορ και το πρωτάθλημα βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού. Σε εκείνο το λεπτό, ο Μίροσλαβ Οκόνσκι και ο -επανακάμψας από πολύ σοβαρό τραυματισμό- Τάκης Καραγκιοζόπουλος ξεκινούν την αντεπίθεση που περίμενε καρτερικά ο σύλλογος επί δέκα «πέτρινα» χρόνια..."

Δείτε το γκολ του Τάκη Καραγκιοζόπουλου

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ