ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΑΕΚ: "Φεύγει ο παίκτης της χρονιάς" λένε οι Σέρβοι για Κρίστιτσιτς

PSG forward Neymar Neymar, right, controls the ball as Red Star's Nenad Krsticic looks on during the Champions League Group C soccer match between Paris Saint-Germain and Red Star at Parc des Prince stadium in Paris, Wednesday, Oct. 3, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Κρίστιτσιτς AP

Όλα τα δημοσιεύματα της Δευτέρας (24/12) στην Σερβία παρουσιάζουν ως φευγάτο για την ΑΕΚ τον Κρίστιτσιτς, ο οποίος κερδίζει «ψήφους» για τον παίκτη της χρονιάς.

Στα πρώτα θέματα των σέρβικων ΜΜΕ είναι και την Δευτέρα (24/12) παραμονή Χριστουγέννων, το μέλλον του Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Μάλιστα σχεδόν σ’ όλα τα δημοσιεύματα, οι Σέρβοι φαίνεται πως θεωρούν δεδομένο πως ο μέσος του Ερυθρού Αστέρα θα αποχωρήσει από την ομάδα, για να συνεχίσει για τρία χρόνια στην ΑΕΚ. Η «Novosti» γράφει πως "η ΑΕΚ έχει κλείσει τον Κρίτσιστιτς για τρία χρόνια και πιθανότατα εκεί θα συνεχίσει".

Μάλιστα η συγκεκριμένη σερβική εφημερίδα, κάνει ετήσια ψηφοφορία ανάμεσα στους αρχηγούς των ομάδων, για τον κορυφαίο παίκτη της χρονιάς, το κορυφαίο αστέρι και την κορυφαία ενδεκάδα. Και κάθε μέρα δημοσιεύει τις ψήφους.

Ο Μίλος Πάβλοβιτς της Βόζντοβατς, έχει ψηφίσει τον Κρίστιτσιτς και στην καλύτερη ενδεκάδα αλλά και ως κορυφαίο παίκτη της χρονιάς. «Μέσα στο 2018 η παρουσία του Κρίστιτσιτς έγινε εξαιρετικά σημαντική, σχεδόν αναντικατάστατη, σ’ όλο το σύστημα λειτουργίας στο παιχνίδι του Ερυθρού Αστέρα. Αυτό φάνηκε και στα παιχνίδια του πρωταθλήματος και της Ευρώπης» τόνισε ο Πάβλοβιτς για να αιτιολογήσει την ψήφο του.

Επίσης στην καλύτερη ενδεκάδα της χρονιάς ψήφισε τον Κρίστιτσιτς και ο Ιβάν Μιλόσεβιτς της Μπλάντοστ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ