ΑΕΚ

ΑΕΚ: Φάκελος Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ: Φάκελος Τσιγκρίνσκι

Διαβάστε τι αναφέρει το τελευταίο ιατρικό ριπόρτ για τον ηγέτη της "κιτρινόμαυρης" άμυνας. Θα ξαναπαίξει φέτος ο Τσιγκρίνσκι ή όχι; Το Sport24.gr έχει τις λεπτομέρειες.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συνεχίζει να προπονείται μόνος, αφού το πρόβλημα στους κοιλιακούς τον ταλαιπωρεί ακόμη...

Το ερώτημα, όμως, στην περίπτωση του Ουκρανού λίντερ είναι ένα: Θα προλάβει να υπολογίζεται έστω στον τελικό του Κυπέλλου για να βοηθήσει την ΑΕΚ; Το Sport24.gr μάζεψε τις λεπτομέρειες και παρουσιάζει τα δεδομένα της περίπτωσης "Τσίγκρι".

Το να έχει τελειώσει η χρονιά για τον Τσιγκρίνσκι οριστικά δεν μπορεί να απαντηθεί ξεκάθαρα. Το ενδεχόμενο να χειρουργηθεί παραμένει ανοιχτό, εφόσον ο ποδοσφαιριστής δεν δει βελτίωση με το συντηρητικό πρόγραμμα που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα.

Χρόνος για να μπει στο χειρουργείο υπάρχει και προς το παρόν ο παίκτης πάει μέρα μέρα. Το ιδανικότερο σενάριο θα ήταν να ξαπλώσει στο χειρουργικό τραπέζι στο τέλος της σεζόν για να είναι έτοιμος ν' ακολουθήσει την προετοιμασία με το ξεκίνημά της.

Με τα υπάρχοντα δεδομένα, ο πρώην "μπλαουγκράνα" θα πάει στο ίδιο μοτίβο έως το τέλος του Απρίλη. Αν δει βελτίωση και αποφύγει -για την ώρα- το νυστέρι, τότε υπάρχει περίπτωση ο Μανόλο Χιμένεθ να τον υπολογίζει προς το τέλος του πρωταθλήματος και τον τελικό.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ