ΑΕΚ

ΑΕΚ: "Ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρτα", γραφουν οι Βούλγαροι

ΑΕΚ: "Ενδιαφέρεται για τον Ρομπέρτα", γραφουν οι Βούλγαροι

Ο νεαρός επιθετικός της Λέφσκι Σόφιας, Νάιτζιλ Ρομπέρτ, έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του και σύμφωνα με δημοσιεύματα του βουλγαρικού Τύπου, η ΑΕΚ εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε επαφές με τον Μουεμάρ Τάνκοβιτς για να τον πείσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, ενισχύοντας τη μεσοεπιθετική γραμμή της, όμως ο Σουηδός εξτρέμ δεν είναι η μοναδική λύση ποδοσφαιριστή τον οποίο γλυκοκοιτάζει η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βουλγαρικής ιστοσελίδας "Sportlive.bg", στο ραντάρ των ανθρώπων της ΑΕΚ βρίσκεται και ο επιθετικός της Λέφσκι Σόφιας, Νάιτζιλ Ρομπέρτα, με το δημοσίευμα να κάνει λόγο για ενδιαφέρον της Ένωσης που εξετάζει σοβαρά την περίπτωσή του.

"Ο Νάιτζιλ Ρομπέρτα, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Λέφσκι Σόφιας και να μετακομίσει στην ΑΕΚ, χωρίς να μπουν χρήματα στα ταμεία της Λέφσκι", αναφέρεται επίσης στο σχετικό κείμενο, για έναν παίκτη που μπορεί να καλύψει είτε τη θέση του σέντερ φορ είτε να παίξει στα πλάγια της επίθεσης.

Σημειώνεται πως στο παρελθόν έχει περάσει και από την Καμπούρ, με τον 22χρονο διεθνή Ολλανδό (μετράει συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες των οράνιε) να μετράει φέτος 9 γκολ και 2 ασίστ, σε 16 συμμετοχές του σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο ΝΑΙΤΖΕΛ ΡΟΜΠΕΡΤΑ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τάνκοβιτς: Θέλει ΑΕΚ, τα έχει βρει με Ίβιτς
TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ