ΑΕΚ

ΑΕΚ: Εκτός ο Γαλανόπουλος, ενοχλήσεις οι Οικονόμου, Λόπες

CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÌÐÅÍÖÉÊÁ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Για ακόμη μια μέρα ο Κώστας Γαλανόπουλος έμεινε εκτός προπόνησης της ΑΕΚ ενώ και οι Οικονόμου, Λόπες ένιωσαν ενοχλήσεις και γυμνάστηκαν μόνοι τους.

Με απουσίες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ΑΕΚ ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό καθώς πλην του Γαλανόπουλου που ήταν εκτός προπόνησης αφού ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα ατομικό πρόβλημα ακολούθησαν και οι Οικόνομου, Λόπες.

Όσον αφορά τον πρώτο είχε ένα πρόβλημααπό την περασμένη εβδομάδα για αυτό και έπαιξε με δεμένογόνατοαπέναντι στον Ατρόμητο και το ίδιο πρόβλημα τον ενόχλησε ξανά την Πέμπτη. Ο Λόπες ένιωσε μια ενόχληση στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

"Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα. Ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν προπονήθηκε και σήμερα λόγω της γαστρεντερίτιδας που τον ταλαιπωρεί. Ο Έλντερ Λόπες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, καθώς νιώθει ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους του δεξιού του ποδιού. Ατομικά γυμνάστηκαν επίσης ο Μάριος Οικονόμου λόγω ενοχλήσεων στο δεξιό του γόνατο, αλλά και ο Βίκτωρ Κλωναρίδης, ο οποίος συνέχισε το πρόγραμμά που ακολουθεί. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ