ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

AEK: Δουλειά, αλλά και ξεκούραση

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Μαρίνος Ουζουνίδης, θέλει να εκμεταλλευτεί το διάστημα της διακοπής για να δουλέψει πάνω σε συγκεκριμένους τομείς, αλλά και να ξεκουράσει και τους ποδοσφαιριστές της Ένωσης.

Συνήθως μια ομάδα, μετά από ένα πολύ κακό αποτέλεσμα, επιδιώκει να ξαναμπει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο, για να βγάλει αντίδραση. Υπό αυτή την έννοια, η διακοπή του πρωταθλήματος μετά το στραβό και ανάποδο αποτέλεσμα με τον Ατρόμητο, διόλου δεν άρεσε στην ΑΕΚ.

Από την άλλη μεριά, μετά από ένα κύκλο επτά παιχνιδιών σε διάστημα 21 ημερών και με συνολικά 20 επίσημα ματς στα πόδια των «κιτρινόμαυρων» από την αρχή της σεζόν, κάθε ευκαιρία για ξεκούραση, είναι σίγουρα καλοδεχούμενη.

Γι αυτό και Μαρίνος Ουζουνίδης σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτή την διακοπή, συνδυάζοντας την ξεκούραση, με την δουλειά που θέλει να κάνει πάνω σε συγκεκριμένους τομείς του παιχνιδιού. Με την αποφόρτιση πάντως των παικτών του, να αποτελεί προτεραιότητα για τον τεχνικό της ΑΕΚ. Εξ ου και δεν υπάρχει σκέψη για κάποιο φιλικό, όπως γίνεται σ’ αυτές τις περιπτώσεις.

Ενώ στο πρόγραμμα υπάρχει ρεπό στους "κιτρινόμαυρους" για το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Νοεμβρίου, που δεν υπάρχει ματς πρωταθλήματος. Ωστόσο στις ενδιάμεσες προπονήσεις, ο Ουζουνίδης έχει σκοπό να δουλέψει πάνω σε αδυναμίες που έχει εντοπίσει όλο αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ