ΑΕΚ

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Ντιανεσί

ΑΕΚ: Δεν προχωράει του Ντιανεσί

Η υπόθεση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί δεν θα ολοκληρωθεί για την ΑΕΚ αφού η μεταγραφή του 23χρονου εξτρέμ κόλλησε με τους κιτρινόμαυρους να εξετάζουν πλέον άλλες περιπτώσεις.

Δεν θα προχωρήσει τελικά η περίπτωση του Τζιμπρίλ Ντιανεσί για την ΑΕΚ. Ναι μεν όλα έδειχναν ότι τελικά ο παίκτης θα φορούσε τα κιτρινόμαυρα, όμως τελικά η υπόθεση δεν θα ολοκληρωθεί.

Ο παίκτης ήρθε στη χώρα μας και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις κατά τη διάρκεια της Πέμπτης (11/7).

Ωστόσο, το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Ντιανεσί "κόπηκε" από τους κιτρινόμαυρους οι οποίοι πλέον εξετάζουν άλλες περιπτώσεις. Αξίζει να τονίσουμε ότι είχε βρεθεί ο τρόπος αγοράς του από την Φορτούνα, ενώ είχε αποφασιστεί ο παίκτης να παραχωρηθεί δανεικός για έναν χρόνο στη Λαμία.

Τελικά, τίποτα από όλα αυτά δεν θα συμβεί με τον 23χρονο Γάλλο εξτρέμ να αναζητά τον νέο σταθμό της καριέρας του. Ο Ντιανεσί γαλουχήθηκε στις ακαδημίες της Τουλούζ και έπειτα κυνήγησε την τύχη του στην Ολλανδία, φορώντας τη φανέλα της Φορτούνα Σιτάρντ από το 2016.

Στην ολλανδική ομάδα ο Ντιανεσί έπαιξε 73 φορές με 23 γκολ και 11 ασίστ. Ωστόσο, ένας τραυματισμός στο χιαστό τον άφησε πίσω.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ