ΑΕΚ

ΑΕΚ: Αρέσει πολύ ο Πασαλίδης

ΑΕΚ: Αρέσει πολύ ο Πασαλίδης

Το "σκανάρισμα" στην εγχώρια αγορά συνεχίζεται και ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης είναι ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει πολύ στην Ένωση.

Η εγχώρια αγορά, σε όλη τη διάρκεια αυτής εξαετίας που αναγνωρίζεται ως "νέα εποχή Μελισσανίδη", απασχολεί μόνιμα την ΑΕΚ. Είναι πολλά τα παραδείγματα ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για τους οποίους η "Ενωση" έδωσε μάχες, τις περισσότερες φορές νικηφόρα (πιο πρόσφατες περιπτώσεις αυτές των Μπάρκα και Αλμπάνη) και κατά περιπτώσεις δίχως να το προχωράει (Μασούρας).

Συνήθως όμως, ακριβώς επειδή οι Ελληνες παίκτες διαπιστώνουν ότι στην ΑΕΚ θα πάρουν τις ευκαιρίες τους, δείχνουν την προτίμησή τους σε αυτήν. Θα συμβεί άραγε κάτι αντίστοιχο και με τον Τριαντάφυλλο Πασαλίδη, τον κεντρικό αμυντικό του Αστέρα Τρίπολης;

Ο 23χρονος στόπερ είναι εδώ και καιρό στα ραντάρ της πρωταθλήτριας, καθώς για το ταλέντο και την προοπτική του έχουν εκφραστεί με πολύ θετικά σχόλια στον Δημήτρη Μελισσανίδη, άνθρωποι του εγχώριου ποδοσφαίρου που ρωτά και εμπιστεύεται.

Σαφώς, ο "Τίγρης" εμπιστεύεται πρωτίστως το δικό του μάτι, άλλωστε σε πολύ μεγάλο βαθμό, παίκτες όπως οι Μάνταλος, Μπάρκας, Μπακασέτας, αποτέλεσαν προσωπικές επιλογές του. Η περίπτωση του Πασαλίδη, είναι ενδεχομένως η πιο ενδιαφέρουσα Έλληνα κεντρικού αμυντικού που αγωνίζεται στο εγχώριο ποδόσφαιρο.

Προοδεύει συνεχώς και καθιερώνεται ένας από τους ανερχόμενους στόπερ, ενώ ήδη μετρά 54 ματς με τη φανέλα του Αστέρα, έχοντας σκοράρει δύο φορές στο ελληνικό πρωτάθλημα, κατά τις τελευταίες δύο σεζόν.

Υπάρχει βέβαια ένα θέμα με το γεγονός ότι ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή είναι ο ίδιος που εκπροσωπεί τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου με τον οποίο η ΑΕΚ ήρθε σε ρήξη, ωστόσο αυτό που στην "Ενωση" έχουν αποκομίσει ως εικόνα, είναι ότι ο Πασαλίδης θα ήθελε να ενταχθεί σε εκείνη.

Κάτι που ενδεχομένως παίξει το ρόλο του, εάν κι εφόσον παρθεί απόφαση για να γίνει επαφή με τον Αστέρα Τρίπολης. Το συμβόλαιο του 23χρονου ποδοσφαιριστή εκπνέει το καλοκαίρι του 2021.

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ