ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή ο Πεπ Σεγούρα, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Ο Πεπ Σεγκούρα
Ο Πεπ Σεγκούρα PRINT SCREEN

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο ο Πεπ Σεγούρα είναι υποψήφιος για αθλητικός διευθυντής στον Ολυμπιακό και θα έχει σήμερα συνάντηση στην Αθήνα με τη διοίκηση της ομάδας. Διαψεύδουν οι ερυθρόλευκοι το ενδιαφέρον για τον 61χρονο.

Ο Μίτσελ θα είναι ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, αντικαθιστώντας τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο των ερυθρολεύκων, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρήσει στην πρόσληψη αθλητικού διευθυντή.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Ματέο Μορέτο, ο Πεπ Σεγούρα είναι υποψήφιος για να αναλάβει χρέη αθλητικού διευθυντή στον Ολυμπιακό και μάλιστα θα έχει συνάντηση σήμερα (20/09) με τη διοίκηση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή είναι ανοικτό να αναλάβει το ίδιο πόστο στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Πάντως στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο διέψευσαν ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για τον 61χρονο Ισπανό.

Ο Σεγούρα είχε περάσει και στο παρελθόν στον Ολυμπιακό, ως προπονητής και βοηθός του Τάκη Λεμονή, αλλά και βοηθός του Λορένθο Σέρα Φερέρ στην ΑΕΚ. Μετά από την αποχώρησή του από την Ελλάδα, ο Σεγούρα δούλεψε στα τμήματα υποδομής της Λίβερπουλ και της Μπαρτσελόνα, ενώ στους μπλαουγκράνα είχε και χρέη τεχνικού διευθυντή.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ