ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Υπέγραψε για τρία χρόνια ο Μαυροβούνιος Αλμίρ Κλίτσα και ενισχύει τη β' ομάδα

Ο Αλμίρ Κλίτσα
Ο Αλμίρ Κλίτσα PRINT SCREEN

Ο 23χρονος μπακ από το Μαυροβούνιο, Αλμίρ Κλίτσα, ο οποίος άνηκε στη Ζενές Ες, βρίσκεται στην Ελλάδα και υπέγραψε στον Ολυμπιακό για τρία χρόνια και αρχικά θα ενισχύσει τη δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων.

Σε άλλη μια προσθήκη με φόντο το μέλλον προχωράει ο Ολυμπιακός καθώς έχει φέρει στην Ελλάδα με στόχο να ενισχύσει αρχικά τη δεύτερη ομάδα τον 23χρονο (σ.σ. 10/11/1988) αριστεροπόδαρο μπακ χαφ, παίζει και εξτρέμ από το Μαυροβούνιο Αλμίρ Κλίτσα.

Μάλιστα στη διάρκεια της Τρίτης (25/1) υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό κάτι το οποίο σημαίνει πως θα ανήκει στους ερυθρόλευκους έως τον Δεκέμβριο του 2024.

Είναι Μαυροβούνιος και έχει κληθεί στην Εθνική Ελπίδων της πατρίδας του ενώ φέτος ήταν βασικός με τη Ζενές Ες με την οποία είχε 16 παιχνίδια, με ένα γκολ και μία ασίστ. Συνολικά στη Ζενές Ες έχει 74 παιχνίδια, με εφτά γκολ και επτά ασίστ.

Ο Κλίτσα ο οποίος μετείχε στις προπονήσεις της δεύτερης ομάδας του Ολυμπιακού Β' τις τελευταίες μέρες πριν την Ζένες Ες έπαιζε στην Ντουντελάνζ από την οποία και πήρε μεταγραφή στη Ζένες Ες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ