SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Βόλου - ΠΑΟΚ Β' 3-1: "Καθάρισε" από το πρώτο μέρος

Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β'
Οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου πανηγυρίζουν το γκολ κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' EUROKINISSI

Ο Ολυμπιακός Βόλου επιβλήθηκε εντός έδρας του ΠΑΟΚ Β' με 3-1 στην εξ αναβολής αναμέτρηση στη Super League 2, με τον Ξύδα να πετυχαίνει τα δύο γκολ και τον Φιλίποβιτς το τρίτο, ενώ το μοναδικό τέρμα για τον Δικέφαλο σημείωσε ο Παναγιώτου.

Ο ΠΑΟΚ Β' γνώρισε την εκτός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου, ο οποίος επικράτησε του Δικέφαλου με 3-1 στο εξ αναβολής παιχνίδι της Super League 2, "καθαρίζοντας" το ματς από το πρώτο μέρος.

Μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από φάση διαρκείας, ο Ξύδας δοκίμασε το σουτ, με την μπάλα να σταματά στο δοκάρι του ΠΑΟΚ Β', στη συνέχεια να χτυπάει στην πλάτη του Ταλιχμανίδη που προσπάθησε να αποκρούσει, αλλά κατέληξε στα δίχτυα.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία ισοφάρισε στο 26' όταν μετά από κόρνερ του Γαϊτανίδη από αριστερά, ο Παναγιώτου από κοντά έκανε το 1-1. Ωστόσο, ο Ολυμπιακός Βόλου απάντησε έξι λεπτά αργότερα και ξανά με τον Ξύδα πήρε "κεφάλι" στο σκορ. Ο 24χρονος έπειτα από τη σέντρα του Γραικού έκανε το γυριστό σουτ και έγραψε το 2-1.

Λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους, ο Ολυμπιακός Βόλου πέτυχε και τρίτο τέρμα, με τον Φιλίποβιτς, ο οποίος πήρε την κεφαλιά στο κόρνερ του Κουντουριώτη και νίκησε τον Ταλιχμανίδη, διαμορφώνοντας το τελικό 3-1.

Στο 62' οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να μειώσουν σε 3-2, με το σουτ του Τσοπούρογλου εντός περιοχής να σταματά στο δοκάρι του Ξενοδόχοφ, ενώ και στο 71' η κεφαλιά του Φασίδη ήταν επικίνδυνη, αλλά ο κίπερ του Ολυμπιακού απέκρουσε σωτήρια, διατηρώντας το 3-1 μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ολυμπιακός Βόλου: Ξενοδόχοφ, Γραικός, Στάμου, Φιλίποβιτς, Σκοπελίτης, Μάνγκα (68’ Κόλα), Ξύδας (73’ Μαρκοπουλιώτης), Ντιαμπί (68’ Ντος Σάντος), Κουντουριώτης (73’ Σιαφά), Βερνάρδος, Γκαργκαλατζίδης (54’ Κότος).

ΠΑΟΚ Β': Ταλιχμανίδης, Κουλιεράκης, Παναγιώτου, Μανωλιούδης (46’ Τάχατος), Τσοπούρογλου, Καλουτσικίδης, Ουεντραόγκο, Γιαξής (35’ Γρόσδης), Σμυρλής (46’ Πανίδης), Γαϊτανίδης (70’ Φασίδης), Γκορντεζιάνι (46’ Τζίμας)

Η βαθμολογία των δύο ομίλων:

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ