STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ολυμπιακός - Βόλος: Ο Βατσλίκ έπιασε το πέναλτι του Φαν Βέερτ στο 10'

Η απόκρουση του Βατσλίκ στην εκτέλεση πέναλτι του Βόλου στο ματς με τον Ολυμπιακό
Η απόκρουση του Βατσλίκ στην εκτέλεση πέναλτι του Βόλου στο ματς με τον Ολυμπιακό PRINT SCREEN

Ο Βατσλίκ έκανε πέναλτι στο 9', ανατρέποντας τον Ρεγκατέν, ο Φαν Βέερτ ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Τσέχος γκολκίπερ του Ολυμπιακού έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε.

Μια ανάσα από το 1-0 βρέθηκε ο Βόλος στο 10ο λεπτό του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", όμως ελέω... Βατσλίκ παρέμεινε η λευκή ισοπαλία. Ο Τσέχος γκολκίπερ διάβασε σωστά την εκτέλεση του Φαν Βέερτ, έπεσε σωστά στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε, ενώ στην εξέλιξη της φάσης ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων έστειλε τη μπάλα άουτ με κεφαλιά.

Το πέναλτι έκανε ο πορτιέρε των Πειραιωτών ένα λεπτό πριν. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Μπαρτόλο πέταξε την μπάλα στον Ρεγκατέν, εκείνος θέλησε να περάσει τον Βατσλίκ, ο οποίος τον ανέτρεψε΄και ο διαιτητής Κουτσιαύτης έδειξε την άσπρη βούλα. Εντέλει όμως, έμελλε να γίνει ο ερυθρόλευκος ήρωας στη φάση, διατηρώντας ανέπαφη την εστία του.

S24 Bet - Το Στοίχημα επιστρέφει στο SPORT24

Το SPORT24 απέκτησε νέα ενότητα με έγκυρο και μοναδικό περιεχόμενο για το Στοίχημα! Προγνωστικά στοιχήματος, προτάσεις και αναλύσεις με την υπογραφή του SPORT24 και της έμπειρης ομάδας δημοσιογράφων του. Καθημερινό περιεχόμενο με προτάσεις για το στοίχημα σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ στο S24 BET.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ