ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βλέπει ζεστά την υπόθεση Φουρνιέ και προχωρά τις επαφές για τη θέση του τεχνικού διευθυντή

Ολυμπιακός: Βλέπει ζεστά την υπόθεση Φουρνιέ και προχωρά τις επαφές για τη θέση του τεχνικού διευθυντή
PRINTSCREEN

Ο Ολυμπιακός βλέπει ζεστά την υπόθεση του Ζουλιέν Φουρνιέ για τη θέση του τεχνικού διευθυντή, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές.

Ο Ολυμπιακός μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Κάρλος Κορμπεράν "τρέχει" τον μεταγραφικό του σχεδιασμό, για την ενίσχυση του ρόστερ. Ωστόσο, στο προσκήνιο έρχεται ξανά και η στελέχωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, καθώς η θέση του τεχνικού διευθυντή παραμένει κενή.

Γαλλικά δημοσιεύματα της Κυριακής (7/8) ανέφεραν πως οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν τον Ζουλιέν Φουρνιέ για τη συγκεκριμένη θέση. Πράγματι, ο Ολυμπιακός παρακολουθεί στενά την περίπτωσή του, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται σε επαφές.

Για την ώρα, φαίνεται πως δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ των Πειραιωτών και του 48χρονου Γάλλου, ωστόσο δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις τις επόμενες ημέρες.

Η καριέρα του Φουρνιέ

Από τον Αύγουστο του 2011 βρισκόταν στη Νις με την οποία έλυσε τη συνεργασία του πριν από λίγες ημέρες. Τα πρώτα οκτώ χρόνια της θητείας του στη Νίκαια διατέλεσε γενικός διευθυντής. Από τον Αύγουστο του 2019 έως και φέτος εκτελούσε χρέη διευθυντή ποδοσφαίρου.

Η καριέρα του στο ποδόσφαιρο ξεκίνησε το 2005 ως γενικός γραμματέας της Μαρσέιγ έως το 2009. Τα επόμενα δύο χρόνια ανέλαβε την προεδρία της Στρασμπούρ. Σε ηλικία 35 ετών μάλιστα ήταν ο νεαρότερος πρόεδρος στην ιστορία της γαλλικής ομάδας.

Ο Ολυμπιακός είχε ψαχτεί για τη θέση του τεχνικού διευθυντή από τον Ιούνιο. Στη λίστα των ερυθρόλευκων υπήρχαν αρκετά ονόματα, χωρίς ωστόσο να υπάρξει κάποια συμφωνία με κάποια από αυτά. Στη συνέχεια το θέμα ατόνησε, δίχως να υπάρξουν εξελίξεις, με τους Πειραιώτες, όπως αποδεικνύεται, να μην σταματούν να ψάχνουν, ώστε να καλύψουν το κενό.

Ο Φουρνιέ φαίνεται πως είναι μία καλή περίπτωση, καθώς έχει πλούσια εμπειρία σε γαλλικά κλαμπ και γνωρίζει καλά την εκεί αγορά, την οποία ο Ολυμπιακός έχει προτιμήσει ουκ ολίγες φορές. Από τους ερυθρόλευκους μέχρι στιγμής δεν σχολιάζουν το θέμα, χωρίς να υπάρχει κάποια διάψευση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ