ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Βλέπει και Μπιζότ για τη θέση του τερματοφύλακα

Ο τερματοφύλακας της Άλκμααρ, Μάρκο Μπιζότ
Ο τερματοφύλακας της Άλκμααρ, Μάρκο Μπιζότ © 2019 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Στη λίστα του Ολυμπιακού για τη θέση του τερματοφύλακα βρίσκεται και ο Μάρκο Μπιζότ, για τον οποίο είχε ενδιαφερθεί και η ΑΕΚ, ωστόσο οι ερυθρόλευκοι θεωρούν τις απαιτήσεις της Άλκμααρ υπερβολικές.

Ο Ζοζέ Σα έχει βάλει πλώρη για την Αγγλία και τη Γουλβς, προκειμένου να αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του Ρουί Πατρίσιο, που μετακομίζει στην Ιταλία και τη Ρόμα. Όπως αποκάλυψε εδώ και λίγες ημέρες το SPORT24, ο φευγάτος από την Πόρτο Κλαούντιο Ράμος είναι στη λίστα των ερυθρόλευκων. Στην εν λόγω λίστα υπάρχουν επίσης τα ονόματα των Βάτσλικ και Φαμπιάνο.

Για τη θέση του τερματοφύλακα παίζει και ακόμη μία περίπτωση. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός εξετάζει την περίπτωση του Μάρκο Μπιζότ, ο οποίος είχε βρεθεί το προηγούμενο διάστημα και στο στόχαστρο της ΑΕΚ. Ο Μπιζότ δεσμεύεται με συμβόλαιο στην Άλκμααρ έως το καλοκαίρι του 2022, ενώ ο 30χρονος τερματοφύλακας βρίσκεται και στην αποστολή της Ολλανδίας για το Euro 2020.

Όπως ακριβώς συνέβη και με την περίπτωση της ΑΕΚ, η Άλκμααρ ζητάει ένα ποσό της τάξης των 2,5-3 εκατομμυρίων. Ο Ολυμπιακός θεωρεί αυτό το ποσό υπερβολικό και δεν δείχνει διάθεση να φτάσει αυτή την τιμή.

Ο Μπιζότ αγωνίζεται στην Άλκμααρ απ' το 2017, όταν αποκτήθηκε ως ελεύθερος απ' την Γκενκ. Τη φετινή σεζόν υπερασπίσθηκε την εστία της ομάδας του σε 42 αναμετρήσεις, κρατώντας 12 φορές ανέπαφη την εστία του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ