SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Κηφισιά: Οριστική διακοπή στην αναμέτρηση, αποχώρησαν οι ερυθρόλευκοι

Η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' από τον αγώνα με την Κηφισιά
Η αποχώρηση του Ολυμπιακού Β' από τον αγώνα με την Κηφισιά EUROKINISSI SPORTS

Οριστική διακοπή στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά, καθώς οι παίκτες των ερυθρολεύκων πήγαν στα αποδυτήρια μετά την επιστροφή του διαιτητή, Αριστείδη Βάτσιου στον αγωνιστικό χώρο.

Ο αγώνας του Ολυμπιακού Β' με την Κηφισιά διακόπηκε οριστικά. Ο διαιτητής της αναμέτρησης, Αριστείδης Βάτσιος επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο ύστερα από περίπου 45 λεπτά στα αποδυτήρια, αλλά όταν έδωσε εντολή στις δύο ομάδες να επιστρέψουν στο γήπεδο, οι παίκτες των ερυθρολεύκων πήγαν στα αποδυτήρια.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ που κάλυπτε τηλεοπτικά τον αγώνα, η απόφαση αυτή των "ερυθρόλευκων" πάρθηκε λαμβάνοντας υπόψη την απαίτηση των οπαδών της ομάδας, να μην συνεχίσουν στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε ότι ο αγώνας διακόπηκε αρχικά προσωρινά στο 23ο λεπτό, ύστερα από την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κωστή για μαρκάρισμα πάνω στον Ταλάλ.

Η απόφαση αυτή προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, με τον διαιτητή να δίνει εντολή να συνεχιστεί το ματς όταν ηρέμησε η κατάσταση.

Ωστόσο, οι παίκτες του Ολυμπιακού Β' δεν μπήκαν άμεσα στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα ο διαιτητής να πάει απευθείας στα αποδυτήρια.

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ