SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-1: Διπλό με Μπαστακό και ήρωα Περιστερίδη που απέκρουσε δύο πέναλτι

Ο Μπαστακός πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄
Ο Μπαστακός πανηγύρισε το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό Β΄ LATO KLODIAN / EUROKINISSI SPORTS

Νέα ήττα για τον Ολυμπιακό Β', με την Ηλιούπολη να φεύγει με το διπλό από το Ελ Πάσο, επικρατώντας των ερυθρολεύκων με 1-0, χάρη στο γκολ του Μπαστάκου στο 45+1'. Αστόχησαν σε δύο πέναλτι οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός Β΄, που προερχόταν από την εντός έδρας ήττα από την Καλαμάτα με 2-0, για δεύτερο σερί παιχνίδι ηττήθηκε, με την Ηλιούπολη να φεύγει από το Ελ Πάσο με το διπλό, χάρη στο γκολ του Μπαστακού για την 4η αγωνιστική της Super League 2.

Η ομάδα του Γιάννη Οκκά είχε την ευκαιρία να πάρει το προβάδισμα στο 38′ εκτέλεσε από την άσπρη βούλα, όμως ο Περιστερίδης μάντεψε σωστά τον Βοΐλη και απέκρουσε, με τον Κωστή να κάνει νέα προσπάθεια, αλλά τον πορτιέρο της Ηλιούπολης να επεμβαίνει και πάλι και να σώζει την ομάδα του.

Η Ηλιούπολη αντέδρασε και πήγε στα αποδυτήρια με το 1-0, με το σουτ του Μπαστακού να καταλήγει στην εστία του Παπαδούδη στο 45+1'.

Ο Ολυμπιακός Β' κέρδισε και δεύτερο πέναλτι με τον Βλαχομήτρο στις καθυστερήσεις του δευτέρου μέρους. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κινκουέ αλλά και πάλι ο Περιστερίδης τον σταμάτησε και κράτησε το τρίποντο για την ομάδα του.

Με αυτό το σκορ η Ηλιούπολη ανέβηκε στις πρώτες θέσεις με επτά βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός Β' παραμένει με έναν.

Ολυμπιακός Β': Παπαδούδης, Μπα (79′ Ιμπαγάσα), Καλογερόπουλος, Αποστολόπουλος, Νταμπό, Νίκολιτς, Μαυρουδής, Μαρίνος (60′ Σαπουντζής (67′ λ.τ Καρακούτης), Βοΐλης, Κωστή (78′ Βλαχομήτρος), Κινκουέ.

Ηλιούπολη: Περιστερίδης, Κρητικός, Μουριέλ, Τριανταφυλλάκος, Τσαφταρίδης, Βασιλείου (8′ λ.τ Ματσούκας (59′ Κρέτσι), Πολίμος, Μπαστακός, Μπουσάι, Γκοτσούλιας, Βάρκας.

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο 26 Νοεμβρίου

  • ΑΕΚ Β' - ΠΑΟ Ρουφ 3-1
  • Ολυμπιακός Β' - Ηλιούπολη 0-1

Κυριακή 27 Νοεμβρίου

  • 15:00 Παναχαϊκή - Απόλλων Σμύρνης
  • 15:00 Ηρόδοτος - Αιγάλεω
  • 15:00 Χανιά - Καλαμάτα
  • 15:00 Ιεράπετρα - Προοδευτική
  • 15:15 Κηφισιά - Καλλιθέα

Ρεπό: Επισκοπή

Η βαθμολογία του Β' ομίλου

TAGS SUPER LEAGUE 2 ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ