ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός Β': Φιλική ισοπαλία με την Κηφισιά με Λάιντνερ και Κίτσο από την πρώτη ομάδα

Ολυμπιακός Β': Φιλική ισοπαλία με την Κηφισιά με Λάιντνερ και Κίτσο από την πρώτη ομάδα
OLYMPIACOS FC

Ο Ολυμπιακός Β' ήρθε ισόπαλος 2-2 σε φιλική αναμέτρηση με την Κηφισιά στον Ρέντη, με τους Λάιντνερ και Κίτσο από την πρώτη ομάδα να παίρνουν συμμετοχή.

Ο Ολυμπιακός Β' έδωσε ακόμη ένα φιλικό, αυτή τη φορά με αντίπαλο την Κηφισιά στον Ρέντη. Το ματς είχε θέαμα και αρκετά γκολ και έληξε ισόπαλο 2-2. Μάλιστα, αγωνίστηκαν από την πρώτη ομάδα οι Ντόρον Λάιντνερ - Φώτης Κίτσος, ώστε να πάρουν λεπτά συμμετοχής στα πόδια τους. Βασικός ξεκίνησε ο Ισραηλινός και στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από τον Κίτσο στο 58'.

Η Κηφισιά μπόρεσε να προηγηθεί στο 16' με κεφαλιά του Μπαρμπόσα, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ταλάλ. Στο 47' ο Γκίνη ανέβασε τον δείκτη του σκορ για την ομάδα των βορείων προαστίων.

Η δεύτερη ομάδα των ερυθρόλευκων μείωσε στο 63' με τον Βοΐλη, ενώ ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-2 στο 86'. Ο Ολυμπιακός, ο οποίο ανέβασε την πίεση του, είχε ευκαιρίες και γι' άλλο γκολ, αλλά το σκορ δεν άλλαξε έως το φινάλε.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Α. Ιμπαγάσα): Στουρνάρας (65′ Έξαρχος), Νίκολιτς (46′ Κεραμίδας), Κινκουέ (58′ Μπα), Αποστολόπουλος, Μαυρουδής (58′ Αλ Μασάρι), Νταμπό (30′ Ντόι) Καράκουτης (58′ Ιμπαγάσα), Κωστή, Λάιντνερ (58′ Κίτσος), Μαρίνος (46′ Σέντρικ), Αλίγιαγκιτς (46′ Βοΐλης).

ΚΗΦΙΣΙΑ (Πετράκης): Αναγνωστόπουλος (46′ Αγριμάκης), Να (46′ Μπάκος, 75′ Ποζατζίδης Στ.), Μπαρμπόσα (46′ Σωτηράκος), Σπίνος (46′ Μαζουλουξής), Παναγιώτου (46′ Νοικοκυράκης), Παπασάββας (46′ Κωνσταντακόπουλος), Ταλάλ (46′ Γκίνη), Ποζατζίδης Λ. (46′ Πρίτσας), Καλλέργης (46′ Δημοσθενιάδης, 65′ Σμπώκος), Κουιρουκίδης (46′ Τεττέι), Ιατρούδης (46′ Σέις).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ SUPER LEAGUE 2
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ