SUPER LEAGUE 2

Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας 1-0: Ο Αραμπί χάρισε το τρίποντο στους ερυθρολεύκους

Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί στον αγώνα του Ολυμπιακού Β' με τον Διαγόρα
Ο Γιουσέφ ελ Αραμπί στον αγώνα του Ολυμπιακού Β' με τον Διαγόρα EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ολυμπιακού Β' κόντρα στον Διαγόρα στην 7η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού Β' με τον Διαγόρα για την 7η αγωνιστική του Β' ομίλου της Super League 2 κι υπήρξε καθοριστικός, αφού ήταν εκείνος που σημείωσε το νικητήριο γκολ των ερυθρολεύκων για τη νίκη τους με 1-0 στον Ρέντη.

Οι ερυθρόλευκοι άνοιξαν το σκορ στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης. Ο Λιάτσος έκανε την ατομική ενέργεια, έδωσε στον Μαρίνο κι εκείνος στον Ελ Αραμπί, με τον Μαροκινό να κάνει το 1-0 με πλασέ.

Στο 70' οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Μπα. Μετά από πάσα του Αργυρίου, ο Λιάτσος έπιασε το σουτ στην κίνηση, με τον τερματοφύλακα του Διαγόρα να αποκρούει αρχικά και τον Μπα να παίρνει το ριμπάουντ και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Β': Παπαδούδης, Ελ Αραμπί (81′ Βλαχομήτρος), Μπα (73′ Φατιγκά), Ανδρούτσος, Ρίτσαρντς, Μπαγκαλιάνης, Λιάτσος (73′ Σγουρός), Κουτσίδης, Μαρίνος, Κωστή, Αργυρίου.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Σηφάκης, Αρίας (65′ Τσάβος), Μανωλάκης (74′ Νικολής), Σταματούλλας, Δημητρίου, Μασούρας (74′ Φέκκας), Τσιαντούλας, Λούκιτς (54′ Μουντές), Αντεσίνα (74′ Φαλάτα), Λεσάι, Μανιάς.

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής του Β' ομίλου

  • Ολυμπιακός Β' - Διαγόρας 1-0
  • 11/11 15:00 Καλαμάτα - Τηλυκράτης
  • 12/11 14:30 Αιγάλεω - Γιούχτας
  • 12/11 15:00 Χανιά - Παναθηναϊκός Β'
  • 12/11 15:00 Παναχαϊκή - Ιωνικός
  • 12/11 15:00 Ηλιούπολη - Athens Kallithea

Η βαθμολογία στον Β' όμιλο

  • Ο Ολυμπιακός Β' ξεκίνησε το πρωτάθλημα με αφαίρεση δέκα βαθμών
TAGS SUPER LEAGUE 2 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΓΟΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ