ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Τρεις ενδεκάδες στην αποστολή για τον αγώνα φιέστα-τίτλου κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι Τικίνιο, Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ πανηγυρίζουν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός | 6 Φεβρουαρίου 2022
Οι Τικίνιο, Καμαρά και Ρέαμπτσιουκ πανηγυρίζουν στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός | 6 Φεβρουαρίου 2022 IN TIME SPORTS

Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή του αγώνα φιέστα-τίτλου με τον ΠΑΟΚ 33 ποδοσφαιριστές και με αυτό τον τρόπο θέλησε να επιβραβεύσει άπαντες για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Πέδρο Μαρτίνς συμπεριέλαβε στην αποστολή όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει διάθεσή του στο Ρέντη ενόψει του αγώνα με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκης το Σάββατο (14/5, 20:00, NOVASPORTS PRIME, LIVE SPORT24).

Ο Πορτογάλος τεχνικός θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει όλους τους παίκτες που συνέβαλαν στην κατάκτηση του τίτλου, ενώ έτσι κι αλλιώς θα είναι παρόντες στο γήπεδο καθώς θα ακολουθήσει μετά τη λήξη του ματς η φιέστα για το 47ο πρωτάθλημα.

Ο ερυθρόλευκος προπονητής συμπεριέλαβε 33 ποδοσφαιριστές στην αποστολή, τους προερχόμενους από τραυματισμούς Μανωλά, Μπα και Φορτούνη, οι οποίοι ενσωματώθηκαν δίπλα στους Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρη, Τζολάκη, Παπασταθόπουλο, Λαλά, Καρμπόβνικ, Παπαδόπουλο, Μπαγκαλιάνη, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Κίτσο, Μ. Καμαρά, Μπουχαλάκη, Εμβιλά, Ονιεκουρού, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσο, Βρουσάι, Μασούρα, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Βαλμπουενά, Κανέ, Ροντρίγκες, Σουρλή, Ελ Αραμπί και Τικίνιο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ