ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: "Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας"

Ολυμπιακός: "Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας"

Ο Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση ενόψει της φιέστας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος την ερχόμενη Τετάρτη (12/5) ζητώντας από τους φίλους των ερυθρολεύκων να σεβαστούν τα πρωτόκολλα κορονοϊού για την προστασία όλων.

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Τετάρτη (12/5) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" τον ΠΑΟΚ για την 9η αγωνιστική των play offs της Super League Interwetten, με το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του για τη φετινή σεζόν να είναι ιδιαίτερο, αφού στο φινάλε του ματς θα ακολουθήσει η φιέστα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, 2ου σερί και 46ου συνολικά στην ιστορία του συλλόγου.

Εδώ και καιρό οι άνθρωποι των Πειραιωτών εργάζονται πυρετωδώς για να είναι όλα στην εντέλεια, αφού υπάρχει μεταξύ άλλων και η διαδικασία πώλησης εισιτηρίων για την εικονική εξέδρα με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Ερασιτέχνη, με τους ερυθρόλευκους να στέλνουν μάλιστα μήνυμα στον κόσμο τους την Δευτέρα.

Σε αυτό αναφέρουν την κοινή επιθυμία όλων να γιορταζόταν ο τίτλος σε γεμάτο γήπεδο αλλά και στην αδυναμία να γίνει κάτι τέτοιο ελέω της πανδημίας, ανανεώνοντας το ραντεβού με τους φιλάθλους σε μελλοντικές φιέστες και καλώντας τους ταυτόχρονα να σεβαστούν όλα τα πρωτόκολλα που υπάρχουν ώστε να μην θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή συνανθρώπων τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Ολυμπιακός:

"Την Τετάρτη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ γιορτάζει το 46ο ένδοξο Πρωτάθλημα της Ιστορίας μας!

Οι φίλαθλοί μας θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τη λιτή εκδήλωση απο τις τηλεοράσεις τους, ελπίζουμε για τελευταία φορά μακριά μας.

Όλοι μας θα θέλαμε να γιορτάσουμε σε ένα γεμάτο Καραϊσκάκη και όλοι μας κατανοούμε απόλυτα την ανάγκη των φιλάθλων μας να γιορτάσουν στο Γεώργιος Καραισκάκης.

Όμως έχουμε μπροστά μας αμέτρητες φιέστες για να πανηγυρίσουμε μαζί!

Τώρα προέχει να προστατέψουμε την κοινωνία και τις οικογένειές μας αφού η Πανδημία είναι ακόμη εδώ.

Τώρα που φτάνουμε στο τέλος του τούνελ και με τον εμβολιασμό των συμπολιτών μας βλέπουμε το φως της επιστροφής στη ζωή μας, ας μην βάλουμε σε κίνδυνο τους συνανθρώπους μας και ας σεβαστούμε τα πρωτόκολα που υπάρχουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ