ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: To video της παρουσίασης των ερυθρολεύκων για τον Ροντινέι

Ο Ροντινέι στο Γ. Καραϊσκάκης κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό
Ο Ροντινέι στο Γ. Καραϊσκάκης κατά την παρουσίαση του από τον Ολυμπιακό EUROKINISSI

Ο Ροντινέι επισκέφτηκε το "Καραϊσκάκης" με το που υπέγραψε στον Ολυμπιακό και έκανε τις πρώτες του δηλώσεις, με τον Βραζιλιάνο μπακ να χαρακτηρίζει ως όνειρο τη μεταγραφή του στην Ευρώπη και να τονίζει πως το ποδόσφαιρο είναι η ζωή του.

Το απόγευμα της Κυριακής (11/12) ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του Ροντινέι, με τον 30χρονο Βραζιλιάνο μπακ να "συστήνεται" στο κοινό των πρωταθλητών Ελλάδας μέσα από ένα video που δημοσίευσαν οι Πειραιώτες στο επίσημο κανάλι τους στο Youtube με τις πρώτες στιγμές του με την ερυθρόλευκη φανέλα.

"Μεγάλωσα στο Τατουί του Σάο Πάουλο. Τα δύσκολα παιδικά χρόνια δεν με έκαναν να σταματήσω. Με έκαναν πιο δυνατό και αποφασισμένο. Το ποδόσφαιρο είναι η ζωή μου. Αυτό άλλαξε την ιστορία μου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η μεταγραφή στην Ευρώπη ήταν ένα όνειρο. Επέλεξα τον Ολυμπιακό, μία ομάδα θρύλο. Είμαι ο Ροντινέι και ήρθα για να πετύχουμε όλοι μαζί", τόνισε ο Ροντινέι, ο οποίος είχε την πρώτη του γνωριμία με το νέο του σπίτι, μπαίνοντας τόσο στα αποδυτήρια του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" όσο και στον αγωνιστικό χώρο του φαληρικού γηπέδου.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ