ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός, μεταγραφές: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντινέι έως το 2025

Ο Ροντινέι κατά την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό | 11 Δεκεμβρίου 2022
Ο Ροντινέι κατά την ανακοίνωση του από τον Ολυμπιακό | 11 Δεκεμβρίου 2022 OLYMPIACOS FC

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα με τον μπακ από τη Βραζιλία να υπογράφει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2025.

Παίκτης του Ολυμπιακού με κάθε επισημότητα είναι ο 30χρονος μπακ από τη Βραζιλία, Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα, ο οποίος βρίσκεται από το Σάββατο στη χώρα μας.

Ο Ροντινέι αφού πέρασε από τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε το συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους το οποίο θα τον κρατήσει στον Πειραιά έως το καλοκαίρι του 2025. Ο 30χρονος μπακ αναμένεται να μπει από Δευτέρα στις προπονήσεις του Ολυμπιακού αλλά θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί από τις αρχές Ιανουαρίου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

"Στον Ολυμπιακό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ροντινέι Μαρσέλο ντε Αλμέιντα, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο 2,5 ετών με τους «ερυθρόλευκους», μέχρι το 2025.

Ο 30χρονος Βραζιλιάνος δεξιός μπακ, ο οποίος γεννήθηκε στις 29 Ιανουαρίου 1992, προέρχεται από εξαιρετική σεζόν με τη Φλαμένγκο, με την οποία αφού πραγματοποίησε 46 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, κατέκτησε το Κόμπα Λιμπερταδόρες και ήταν βασικός στον τελικό εναντίον της Ατλέτικο Παραναένσε.

Με τη φανέλα της, από το 2015, έκανε 163 συμμετοχές, έδωσε 17 ασίστ και πέτυχε έξι γκολ. Με την ίδια ομάδα πανηγύρισε το Κόπα Λιμπερταδόρες του 2019, το Πρωτάθλημα του 2019 και χάρη σε δική του εύστοχη εκτέλεση πέναλτι το Κύπελλο του 2022.

Τον Δεκέμβριο του 2019 είχε παραχωρηθεί στην Ιντερνασιονάλ με τη μορφή δανεισμού, καταγράφοντας 50 συμμετοχές (τρία γκολ, εννέα ασίστ).

Στο παρελθόν πέρασε από ομάδες όπως η Αβαΐ, η Μαρσίλιο Ντίας, η Κορίνθιανς, η CRAC, η Σοσιάλ Εσπορτίβα Βιτόρια, η Πεναπολένσε και η Πόντε Πρέτα. Αποτέλεσε μέλος της προεπιλογής του ομοσπονδιακού προπονητή της Βραζιλίας, Τίτε, για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ