ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το τρελό σενάριο να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα σε τρεις διαφορετικές διοργανώσεις την ίδια σεζόν

Μοχαμάντ και Σισέ μάχονται για την μπάλα στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα
Μοχαμάντ και Σισέ μάχονται για την μπάλα στο Ολυμπιακός - Μακάμπι Χάιφα INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ενδέχεται να αντιμετωπίσει τη Μακάμπι Χάιφα στα playoffs των ομίλων του Europa League, ωστόσο μπορεί να την βρει απέναντί της και στο Conference League σ' ένα τρελό, αλλά εφικτό σενάριο.

Ο Ολυμπιακός έχει το βλέμμα του στα ματς απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League. Οι ερυθρόλευκοι έμαθαν τη Δευτέρα (1/8) πως θα αντιμετωπίσουν τον ηττημένο του ζευγαριού Μακάμπι Χάιφα - Απόλλων Λεμεσού.

Με λίγα οι παίκτες του Κάρλος Κορμπεράν μπορεί να συναντήσουν ξανά την πρωταθλήτρια Ισραήλ, από την οποία αποκλείστηκαν στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League, ένα ενδεχόμενο για το οποίο είχε γράψει από τη Δευτέρα το SPORT24.

Ωστόσο, υπάρχει ένα ακόμη σενάριο, σύμφωνα με το οποίο ο Ολυμπιακός μπορεί να συναντήσει τη Μακάμπι Χάιφα και σε τρίτη διοργάνωση σε μία σεζόν, δηλαδή και στο Conference League.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πώς θα γίνει αυτό; Ας υποθέσουμε πως ο Ολυμπιακός με τη Μακάμπι διασταυρώνονται εν τέλει στα playoffs. Ο νικητής θα μπει στους ομίλους του Europa League και ο ηττημένος στους ομίλους του Conference League.

Οι δύο μπορεί να διασταυρωθούν ξανά, για τρίτη φορά, στην τρίτη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση. Εάν η ομάδα που θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League, τερματίσει 3η, τότε θα υποβιβαστεί στα μπαράζ για τη φάση των 16 του Conference League.

Εκεί, μπορεί να διασταυρωθεί με την ομάδα που θα είχε περάσει ως 2η στους ομίλους του Conference League, χωρίς να αποκλείεται συνάντηση στη συνέχεια, δηλαδή στη φάση των 16 και έπειτα. Είναι ένα τρελό σενάριο, ειδικά στη φάση που βρισκόμαστε, ωστόσο είναι εφικτό ο Ολυμπιακός και η Μακάμπι Χάιφα να παίξουν για τρίτη φορά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ CONFERENCE LEAGUE EUROPA LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ