ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ολυμπιακός: Το τετ α τετ του Φορτούνη με τον Μίτσελ και η εξαιρετική παράδοσή του εναντίον της ΑΕΚ

Ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού
Ο Φορτούνης στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού INTIME

Το τετ α τετ που είχε ο Μίτσελ με τον Φορτούνη παραμονή του αγώνα με τον Παναθηναϊκό και έφερε την εξαιρετική του απόδοση κόντρα στους πράσινους και η θετική παράδοση που έχει ο Έλληνας μέσος κόντρα στην ΑΕΚ ενόψει της ρεβάνς της Τετάρτης (1/3) στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Ο Κώστας Φορτούνης ήταν εκ των κορυφαίων σε απόδοση ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο έμπειρος επιθετικός χαφ λειτούργησε πολύ καλά στον άξονα, σε σημείο που δεν φάνηκε η απουσία του Χάμες Ροντρίγκες, αν και πρόκειται για έναν top class ποδοσφαιριστή. Ρόλο στην εξαιρετική εικόνα του Έλληνα άσου έπαιξε και το τετ α τετ που είχε με τον Μίτσελ ανήμερα του αγώνα.

Διότι, ο Φορτούνης είναι παίκτης ψυχολογίας, πέρα από την ποιότητα, τις δυνατότητες και την εμπειρία που διαθέτει. Όπως αποκάλυψε ο Ισπανός τεχνικός στις δηλώσεις του στην κάμερα της Cosmote TV, η ιδιαίτερη συζήτηση που είχε με τον ποδοσφαιριστή ανήμερα του αγώνα με τους πράσινους αφορούσε το γεγονός ότι ο τελευταίος έχει όλες τις δυνατότητες και όλοι γνωρίζουν τι μπορεί να προσφέρει, αλλά δεν το βγάζει σε όλα τα ματς και αυτό είναι ένα ζήτημα.

Ο ερυθρόλευκος άσος πρέπει να προσφέρει περισσότερα στο εκτελεστικό κομμάτι του παιχνιδιού, όπως έκανε τις παλαιότερες περιόδους, γιατί αν βρει πάλι εύκολα τον δρόμο προς τα δίχτυα, θα δώσει λύσεις στον Ολυμπιακό στα ντέρμπι αλλά και στα υπόλοιπα παιχνίδια. Και η πειραϊκή ομάδα έχει αρκετά μεγάλα ματς μέχρι το τέλος της περιόδου.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής έχει καλή παράδοση με τον Ολυμπιακό στους αγώνες με την ΑΕΚ, καθώς έχει πετύχει επτά γκολ και έχει μοιράσει πέντε ασίστ. Και τα επτά τέρματα έχουν επιτευχθεί σε αγώνες πρωταθλήματος. Στο Κύπελλο έχει μόνο δύο ασίστ. Αυτό λοιπόν που χρειάζεται ο Μίτσελ τούτη την ώρα από τον κεντρικό μεσοεπιθετικό είναι τέρματα και ασίστ.

Στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου εναντίον της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο Μίτσελ κράτησε τον Φορτούνη στο α' ημίχρονο στον πάγκο, αν και ο Χάμες Ροντρίγκες βρισκόταν εκτός αποστολής (έπαιξε ο Χουάνγκ ως "δεκάρι"). Και μόλις στράβωσε το ματς, ο Έλληνας επιθετικός μέσος σηκώθηκε για προθέρμανση και έπαιξε στο β' ημίχρονο. Τώρα, ο έμπειρος παίκτης αναμένεται να είναι στο αρχικό σχήμα, στον αγώνα ρεβάνς απέναντι στους κιτρινόμαυρους στο Γεώργιος Καραϊσκάκης καθώς τόσο ο Χάμες όσο και ο Εμβιλά είναι εκτός αποστολής.

Σε ό,τι αφορά μόνο το Κύπελλο, σε συνολικά 35 αγώνες με τη φανέλα του Ολυμπιακού απέναντι με οποιονδήποτε αντίπαλο, ο Έλληνας επιθετικός χαφ έχει συγκομιδή έξι γκολ και 10 ασίστ. Μένει να φανεί αν θα μπορέσει να αυξήσει αυτούς τους αριθμούς το βράδυ της Τετάρτης (1/3, 20:00 COSMOTE SPORT 1HD, LIVE από το SPORT24).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ